Greška

Došlo je do greške.

Acer predstavlja Porsche Design Acer Book RS

21.10.2020 17:40 | 0 Mobile
Acer predstavlja Porsche Design Acer Book RS


Acer je danas najavio novo partnerstvo sa Porsche Design-om, iz kojeg se izrodio najnoviji Porsche Design laptop, a prvi model je Porsche Design Acer Book RS.

Porsche Design Acer Book RS karakterišu najnovije specifikacije, koje uključuju 11. generaciju Intel Core i7 procesora i Nvidia GeForce MX350 GPU, a težak je svega 1,2 kg. Gornja strana kućišta je kerirana od 3k ugljeničnih vlakana, kako bi se dobila lagana čvrstina i omogućile ekstremne performanse, prema navodima Acera.

Laptop ima kućište, koje je je kreirano CNC-mašinski, debljine 15,99 milimetara. Objedinjena šarka izdiže laptop kada se otvori, omogućavajući bolje hlađenje. Prema navodima Acera i Porsche Design-a, svaki aspekt ovog uređaja ima svrhu. Poboljšanju hlađenja pomažu i dvostruke provodne cevi od bakra.

acer2_60.jpg


Acer Book RS ima 14-inčni FHD ekran, koji nudi 90% screen-to-body odnos. Sa Intelovom jedanaestom generacijom procesora stižu i karakteristike kao što je Thunderbolt 4, dual-band Intel Wi-Fi 6 (Gig+) i drugo.

Laptop ima i 16GB RAM-a, osvetljenu tastaturu, kao i smart funkcije kao što je sigurnije logovanje pomoću otiska prsta uz Windows Hello, Modern Standby & Wake on Voice za dodatno poboljšano korisničko iskustvo.

Porsche Design Acer Book RS se na tržištu evrope nudi po početnoj ceni od 2399 evra. Tu su i dodaci, kao što je Acer Travelpack RS (299 evra) kao i Porsche Design Acer Mouse RS sa cenom od 99 evra.

Izvor: Acer

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Honor Watch GS Pro od sutra u prodaji u Srbiji

Novi Acer potrošački laptopovi stižu sa Intel Iris MAX grafičkim kartama

10104
10105
10106
10107
10108
10109