Acer predstavio opasno dobre Predator i Nitro gejming monitore

Kompanija Acer je tokom IFA 2018 sajma u Berlinu najavila nove Predator i Nitro gejming displeje

Kompanija Acer je tokom IFA 2018 sajma u Berlinu najavila nove Predator i Nitro gejming displeje, koje karakterišu brži odzivi i stepen osvežavanja.Prvo, tu je Predator XB273K, koji predstavlja 27-inčni monitor sa UHD rezolucijomn (3840 × 2160p). Monitor je sposoban za osvežavanje do 144Hz,a takođe podržava i Nvidia G-Sync tehnologiju, kako bi se sprečila pojava cepanja ekrana.
acer2_36.jpgPored ovoga, tu je i Acer Nitro serija gejming displeja, koja stiže u tri različita modela. Svi modeli imaju 27-inčne ekrane, ali samo jedan stiže sa UHD rezolucijom, dok ostala dva imaju WQHD rezoluciju. Monitori imaju osvežavanje do 144Hz, 1ms odziv i stižu uz Acer VisionCare, koji predstavlja set funkcija dizajniranih da pomognu da pregled sadržaja na monitoru bude komforniji tokom dugog perioda.
Pogledajte još: Test: LG 27GK750F-B 240Hz gaming monitor (Video)
Kada su cene u pitanju, Acer Predator XV273K će koštati 1300 dolara i biće dostupan od četvrtog tromesečja. Nitro monitori stižu tokom četvrtog tromesečja, sa cenama od 450 dolara za osnovni model, 500 dolara za model iz srednjeg segmenta i 900 dolara za UHD model.Izvor: Ubergizmo
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 
Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi