Acer predstavio Liquid Leap fitnes narukvicu koja dolazi u paketu sa Liquid Jade smartfonom

Kompanija Acer upravo je najavila da će uskoro biti dostupan njihov prvi uređaj za nošenje nazvan Liquid Leap, koji će dolaziti u paketu sa njihovim novim Android smartfonom.

Kompanija Acer upravo je najavila da će uskoro biti dostupan njihov prvi uređaj za nošenje nazvan Liquid Leap, koji će dolaziti u paketu sa njihovim novim Android smartfonom Liquid Jade. Liquid Leap pametna narukvica će imati touchscreen ekran od 1 inča kao i bateriju koja traje od 5 do 7 dana, a treba istaći i da će biti u mogućnosti da obaveštava korisnika o dolaznim pozivima kao i SMS porukama. Radi se pre svega o fitnes narukvici koja će pratiti korisnikove fitnes aktivnosti među kojima su pređena distanca, sagorele kalorije kao i ciklus spavanja. Ovaj uređaj za nošenje će dolaziti sa Bluetooth 4.0 povezivanjem, a biće i otporan na vodu.
Kada je u pitanju smartfon, odlikuje ga 5-inčni ekran 720p rezolucije kao i Android 4.4 platforma. Što se tiče hardvera, ima 1,3 GHz quad-core procesor, 1 GB RAM i 8 GB interne memorije kao i kameru od 13 megapiksela.
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi