Greška

Došlo je do greške.

Acer najavljuje šta je sledeće što možemo očekivati od kompanije

22.06.2020 17:22 | 0 Biznis IT
Acer najavljuje šta je sledeće što možemo očekivati od kompanije


Acer će tokom sutrašnjeg dana održati svoju redovnu [email protected] globalnu konferenciju za medije, tokom koje se od kompanije očekuje predstavljanje novih uređaja, tehnologija i koncepata.

Za 2020. godinu, Acerov događaj nosi naziv "Rock, Paper, Scissors", što predstavlja kompanijine različite linije proizvoda: Rock za gejming, Paper za ultraprenosive laptopove i Scissors za kreativce. Konferencija se uobičajeno održava u Njujorku, ali će ove godine stići iz Tajvana, u obliku livestreama na YouTube-u i na Acerovom sajtu.


Kompanija u tizeru nije pomenula šta ćemo videti tokom prezentacije, ali sudeći po nazivu, moguće je da nas očekuju noviteti iz Predator gejming i Concept D linija laptopova. Pomenuti laptopovi bi mogli dobiti nadogradnju u vidu najnovijih procesora i grafičkih čipova kompanije AMD.

Kako se sve više studenata ali i zaposlenih oslanja na rad od kuće, možda ćemo imati priliku da vidimo i neke novitete iz Chromebook linije uređaja. Kada je u pitanju "Paper" segment objave, Acer bi mogao predstaviti osvežene modele ultraprenosivih Acer Swift laptopova i neke druge modele.

Acerova [email protected] globalna prezentacija će biti održana 23. juna u 15h po našem vremenu, a možete je pratiti preko video prenosa na YouTube-u, preko Acerovog sajta i na Facebooku.

Izvor: Acer

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Do sada je globalno isporučeno preko 19 miliona telefona iz Redmi 8 serije

Xiaomi i Huawei će koristiti UTG na budućim fleksibilnim telefonima

10604
10605
10606
10607
10608
10609