Acer najavio svoj Chromebox CXI

Nakon objave C7 Series Chromebookova, Acer nastavlja da bude veran Google operativnom sistemu sa novim proizvodom. U pitanju je Acer Chromebox CXI.

Nakon objave C7 Series Chromebookova, Acer nastavlja da bude veran Google operaivnom sistemu sa novim proizvodom. U pitanju je Acer Chromebox CXI. Acer navodi da je uređaj usmeren ka budžetski orijentisanim korisnicima, malim i srednjim preduzećima, te edukativnom sektoru. Acer Chromebox CXI ima Intel Celeron 2957U procesor, baziran na Intel Haswell mikroarhitekturi. Uz procesor ide i 4GB DDR3 memorije, kao i Intel HD grafika. Pored ovoga, tu su i 802.11 a/b/g/n Wi-Fi, Gigabit Ethernet, Bluetooth 4.0, četiri USB 3.0 porta, SD čitač kartica, HDMI i DisplayPort. Chromebox CXI se može zakačiti na poleđinu monitora, sistem podiže za osam sekundi, a iz safe moda se budi automatski, u čemu mu pomaže 16GB SSD. Acer Chromebox CXI će biti dostupan od narednog meseca.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi