Acer Dual Core notebook

Thunderreviews je objavio pregled novog Acer TravelMate 8204WLMi-Dual Core Notebook računara, jednog od prvih predstavljenih tržištu kojima "srce" predstavlja novi Intel Core Duo mobilni procesor. Ovaj notebook poseduje 2.0GHz dual core Yonah procesor, 2GB rama, ATI Radeon X1600 grafičku kartu sa 256MB rama, što u kombinaciji sa vel

Thunderreviews je objavio pregled novog Acer TravelMate 8204WLMi-Dual Core Notebook računara, jednog od prvih predstavljenih tržištu kojima "srce" predstavlja novi Intel Core Duo mobilni procesor. Ovaj notebook poseduje 2.0GHz dual core Yonah procesor, 2GB rama, ATI Radeon X1600 grafičku kartu sa 256MB rama, što u kombinaciji sa velikom količinom memorije i brzim procesorom garantuje dobre 3D performanse, LG DVD+/-R 8x kao i 120GB hard disk. Utisci o dimenzijama i, kako to notebook testeri vole da okvalifikuju, "prenosivosti ovog prenosivog uređaja", su najkraće sažeti u sledećem – uređaj se ne može okarakterisati kao ultra-portabilan poput nekih modela (npr. Sony VAIO) međutim nije otišao u suprotni smer. Naprotiv, za uređaj ovakve klase koji ovoliko pruža izuzetno je lagan jer je težak tek nešto preko 3 kilograma. Druga stvar koja je izuzetno povoljno okarakterisana je cena, odnosno ono što se dobija za nju – naglašeno je da je 1750 dolara, koliko košta uređaj, fantastična ponuda imajući u vidu poslednje reči tehnologije koje su u njega ugrađene, kao i performanse samog sistema čije je testiranje dalo izuzetne rezultate kojima se malo koji mobilni računar može podičiti. Kompletan pregled uređaja možete pronaći na ovoj stranici.

Izvor: GG Mania

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi