Acer demonstrirao Continuum za telefone na Jade Primo modelu (video)

Prema navodima Acera, Jade Primo stiže uz Continuum dock, punu tastaturu i miš, a kompanija je sada i demonstrirala kako Continuum funkcioniše na telefonu.

Acer Jade Primo je prikazan još početkom septembra, tokom IFA 2015 sajma, a telefon obećava premijum karakteristike onima koji žele uređaj sa Windows 10 Mobile operativnim sistemom. Acer tek treba da ozvaniči početak prodaje ovog telefona, s obzirom da se Windows 10 Mobile očekuje tek u decembru. Lepa vest je da će Acer Jade Primo biti prava poslastica za sve one koji se ne odluče za Microsoft Lumia 950 ili Lumia 950 XL. Prema navodima Acera, Jade Primo stiže uz Continuum dock, punu tastaturu i miš, a kompanija je sada i demonstrirala kako Continuum funkcioniše na telefonu.

Acer Jade Primo stiže uz 5.5-inčni Super AMOLED, kapacitivni touchscreen displej sa Full HD (1080p) rezolucijom. Tu je i 64-bitni 1.8GHz osmojezgarni Snapdragon 808 procesor, Adreno 418 GPU i 3GB RAM-a. Takođe, potvrđeno je da telefon ima 21MP kameru na poleđini, 8MP prednju kameru i USB Type-C port.Izvor: Softpedia
Sve informacije u vezi sa kompanijom Acer, možete pogledati na Acer stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi