Greška

Došlo je do greške.

Acer ConceptD 3 Ezel je laptop za kreativce

04.08.2022 17:26 | 0 Mobile
Acer ConceptD 3 Ezel je laptop za kreativce

 

Prošlo je vreme pandemijske krize, korona je postala sastavni deo naših života, a završio se i period manične kupovine računara, bilo komponenti, prenosnih računara ili svega onog što nam padne po ruku. Šta hoću ustvari da vam kažem, nestašica nije viša kao ona od pre nekih godinu, godinu i po. Lageri su puni robe, pa proizvođači moraju da se dovijaju na razne načine kako da nas ubede da je baš njihov uređaj onaj koji bi trebalo da kupimo.

Upravo danas predstavljamo jedan takav kompaktni notebook računar. Acer ConceptD 3 Ezel. Po mnogo čemu zaista poseban i različit prenosni računar, ali isto tako u nekim detaljima neočekivano uobičajen.

Nakon što su proizvođači hardvera, prenosnih i desktop računara poprilično eksploatisali temu gejminga iz razloga kupovine skupljih i naprednijih uređaja, prešlo se na plodniju ali jednako zahtevnu i možda probirljiviju grupu korinsika – poslovne kreativce. Bez obzira da li ste dizajner, umetnik ili se bavite 3D modeliranjem, vi ste ta ciljana grupa kojoj je namenjen ovaj računar.

 

Logitech i Tencent rade na prenosivoj konzoli za igranje u oblaku

Intel iznenada obustavio planove za 3nm proizvodnju, TSMC zatečen

10104
10105
10106
10107
10108
10109