Greška

Došlo je do greške.

Acer Predator Orion 3000 – kompaktan, brz i lep (Video)

23.08.2022 19:27 | 0 Hardver
Acer Predator Orion 3000 – kompaktan, brz i lep (Video)

Za naprednije korisnike ne postoji dilema kada je u pitanju izbor između sklapanja gejming računara od probranih komponenti  ili kupovine gotove konfiguracije, ali isto tako je veliki broj onih koji bi da kupe konfiguraciju nekog poznatog brenda jer to svakako ima svoje prednosti. Jedan takav je i današnji Acer Predator Orion 3000, moćan gejmerski računar spakovan u kompaktnu, micro ATX formu, sa svim onim lepim i korisnim detaljima koji krase firmirane računare najvećih svetskih brendova.

Kada tome dodate i činjenicu vrlo atraktivne cene koja je čak i manja od cene pojadinačnih komponenti sopstveno sklopljenih konfiguracija, rezultat je veoma privlačan i primamljiv izbor za krajnje korisnike.

Odmah da naglasimo kako je u pitanju najnovija verzija iz ove linije računara sa specifikacijama za 2022. godinu. Kućište je već na prvi pogled simpatično. Kompaktnog je formata sa lepom zatamnjenom plastičnom maskom i upečatljivim Predator amblemom, već na prvi susret će izazvati pozitivna osećajanja. U pakovanju se nalazi i opciona, prozirna bočna stranica. Zadovoljstvo je još lepše kada vidite uvučenu gornju stranicu sa rupičastim otvorima, pri čemu je deo bliže frontu pretvoren u rukohvat, ako treba brzo premestiti računar iz radne u dnevnu sobu pored televizora.

Acer_Predator_Orion_300082.jpg

Deo koji privlači poglede je zapravo prednja maska sa ispupčenim centralnim delom od glossy providne plastike i svetlećim Predator amblemom. Oko ovog ispupčenog dela se nalaze perforirane površine za uvlačenje svežeg vazduha. Na desnoj se nalazi skoro neprimetno uvučen panel sa prednjim konekcijama: Jedan USB-A 3.2 Gen 2, jedan USB-C 3.2 Gen 2 i dva 3.5 mm audio priključaka za slušalice i mikrofon. Na zadnjem delu imate na raspolaganju 4x USB-A 2.0 porta, par USB-A 3.2 Gen1, LAN konekciju i standardne audio konektore za izlaz, linijski ulaz i mikrofon.

Detalj koji nam se posebno svideo je power taster, oblika utisnute piramide sa pozadinskim osvetljenjem koje signalizira aktivnost računara – baš u stilu premijum brendova koji nas uvek obraduju nekim lepim i atraktivnim detaljima. Jednom rečju “kupe” vas  sitnicama koje prave razliku u odnosu na ručno  sklopljene sisteme.

Najnovija revizija Nvidia RTX 4080: brža memorija i manja potrošnja

YouTube zabranio snimke testiranja Tesla vozila sa decom

10203
10205
10206
10207
10208
10209