Greška

Došlo je do greške.

Worms se vraćaju kao battle royale igra u realnom vremenu

02.07.2020 17:16 | 0 Games
 Worms se vraćaju kao battle royale igra u realnom vremenu


Za serijal, koji je prisutan od 1995. godine, popularna Worms igra se u osnovi veoma malo promenila. Ako izumemo spin-off verzije igre, serijal je uvek bio zasnovan na taktičkim, poteznim borbama. To će se promeniti sa Worms Rumble, najnovijom igrom u serijalu, koja je predstavljena u okviru PlayStation Indies prezentacije.

Worms Rumble će imati battle royale mod, a igrači će moći da čekaju u redu za ulazak u partiju sami ili kao deo tima od tri člana. Kao i u drugim battle royale igrama, arena će se smanjivati kako meč bude odmicao. Last Worm Standing je solo mod, dok Last Squad Standing mod omogućava drugima da ožive igrača. Tu je i tradicionalniji deathmatch mod.


Još jedna bitna izmena u odnosu na poznatu franšizu jeste to što će se borbe odvijati u realnom vremenu, umesto potezno.

Worms Rumble će na PlayStation 4 i PlayStation 5 stići kasnije tokom godine. Developer Team17 ističe da će naslov podržavati unakrsno igranje na različitim platformama, ali nije pomenuto na kojim drugim sistemima će igra biti dostupna.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Microsoft testira novi Start meni za Windows 10

Naredni Motorola Razr će imati 5G podršku, bolje kamere

10404
10405
10406
10407
10408
10409