Greška

Došlo je do greške.

NZXT Najavio i Kraken M22 AiO vodeno hlađenje

06.03.2018 23:54 | 0 Hardver
 NZXT Najavio i Kraken M22 AiO vodeno hlađenje

Saopštenje za javnost

Kompanija NZXT je danas proširila ponudu svojih više puta nagrađivanih, Kraken prekonfigurisanih sistema vodenog hlađenja (AiO) sa novom Kraken M-serijom. Novi Kraken M22 nudi prepoznatljivi NZXT RGB izgled sa svetlosnim efektom beskonačnog ogledala po ceni povoljnog AiO prekonfigurisanog CPU kulera na bazi hlađenja vodom.

"Prijem Kraken X serije kod krajnjih korinsika je bio neverovatan. Naš RGB svetlosni efekat beskonačnog ogledala je omiljen među PC gejmerima koji žele da izgled svoj računara učine jedinstvenim," izjavio je Johnny Hou, osnivač i izvršni direktor kompanije NZXT. Jedan od najglasnijih zahteva naše korisničke zajednice je bio za isporukom proizvoda jednako atraktivnog izgleda, ali po povoljnijoj ceni. Novi Kraken M22 je upravo to."

 Ključne karakteristike Kraken M22 AiO sistema vodenog hlađenja:
- Napredni RGB svetlosni efekti sa mogućnošću potpunog prilagođavanja i podešavanja dinamičkog osvetljenja koje se može sinhronizovati sa ostalim NZXT HUE kompatibilnim proizvodima.
- Kompletna kontrola osvetljenja pomoću svestranog i moćnog CAM softverskog alata.
- Ojačana i produžena creva su bolje zaštićena i izdržljivija.
- Ugrađen Aer P 120mm ventilator optimizovan za rad sa radijatorima vodenog hlađenja, proizvodeći visok statički pritisak u zoni rashladnih rebara, zahvaljujući specijalno dizajniranim propelerima ventilatora u cilju vanserijskih osobina sistema vodenog hlađenja.
- Trogodišnja garancija

nzxt2_6.jpg

Upravljajte kontrolom rada
- Kompletna integracija sa NZXT CAM softverom olakšava izbor između velikog broja raspoloživih svetlosnih efekata, uključujući i sinhronizaciju sa drugom HUE opremom korišćenjem desktop ili mobilne aplikacije.

Osvetlite ga na svoj način
Podesite izgled glave i pumpe vodenog hlađenja, koristeći blještavi vizuelni efekat beskonačnog ogledala sa najnaprednijim svetlosnim efektima koji se mogu pronaći na AiO vodenim hlađenjima. Kraken serija poseduje brojne, unapred podešene reaktivne režime rada koji reaguju u zavisnosti od promena u uslovima rada sistema, kao što su temperatura i audio izlaz.

Optimizovani Aer P ventilatori za rad sa radijatorima
Aer P ventilatori za radijatore vodenog hlađenja su dizajnirani sa ciljem da postignu perfekciju u procesu hlađenja vodom. Poseduju specijalne difuzore za uvodđenje vazduha i hidrodinamičke ležajeve motora kako bi emitovali minimum buke tokom rada, produžili radni vek i istovremeno isporučili vrhunske performanse hlađenja. Njihov izgled je moguće promeniti upotrebom ukrasnih plastičnih prstenova u boji koji se posebno kupuju.

Ojačana i produžena creva
Dodata je fina najlonska pancirna prekrivka kako bi se dodatno ojačala gumena creva. Kao dodatni zaštitni sloj, štite creva vašeg Kraken kulera od mogućeg oštećenja prilikom rukovanja.

Beskompromisan kvalitet
Kraken M serija AiO kulera je napravljena po strogim standardima Kraken X serije, sa identičnim kvalitetom upotrebljenih materijala i pažnji posvećenoj na izradi detalja. Kako bi postigli nižu cenu omogućili smo suštinske funkcije. Za razliku od postojeće Kraken X serije kulera, novi M22 model ne poseduje ugrađenu kontrolu rada ventilatora i praćenje temperature rashladne tečnosti. Umesto toga korisnici mogu upotrebiti PWM konektore na matičnoj ploči ili zasebne kontrolere upravljanja radom ventilatora kao što je NZXT GRID+ V3 ili pametni uređaj koji stiže sa NZXT H700i, H400i ili H200i kućištima. CAM u tim situacijam može i dalje da omogući uvid u podatke o CPU temperaturi i brzini rada pumpe, zajedno sa ostalim podacima i parametrima rada sistema.
 
Potrebna je aktivna internet konekcija za preuzimanje CAM softvera, a  pojedine CAM funkcije takođe, zahtevaju internet pristup, validnu e-mail adresu i pristanak na naše trenutne uslove korisšćenja.

Predviđena maloprodajna cena:
Kraken M22 - 99.99 USD

Dostupnost:
USA - sredina marta
EU - krajem marta
Ostatak sveta - sredinom marta

Izvor: NZXT

Komentari

0 Dodaj komentar

LG najavljuje premijum seriju televizora za 2018. godinu

Huawei završio MWC 2018 sa više od 30 nagrada globalnih medija

10203
10205
10206
10207
10208
10209