Mac OS X El Capitan javna beta dostupna za sve

Vlasnici Mac, MacBook, MacBook Air i MacBook Pro računara sada mogu da isprobaju dolazeću verziju Mac OS X El capitan operativnog sistema. Apple je objavio da je javna beta za Mac OS X El Capitan dostupna svima.

Vlasnici Mac, MacBook, MacBook Air i MacBook Pro računara sada mogu da isprobaju dolazeću verziju Mac OS X El capitan operativnog sistema. Apple je objavio da je javna beta za Mac OS X El Capitan dostupna svima.Benchmark TV: Šta novo donosi OS X 10.11 El Capitan (video)OS X El Capitan javna beta dolazi nakon nekoliko zatvorenih testiranja, koje su odradili developeri. Kao rezultat, javna beta dolazi bolje ispolirana, sa manje bugova i sa boljom stabilnošću. Dve velike oblasti na koje se operativni sistem fokusira su korisničko iskustvo i performanse, a sve to možete iskusiti prijavom na Apple Beta Software Program. OS X El Capitan će biti objavljen za besplatnu nadogradnju svim korisnicima Mac računara ove jeseni.Izvor: NextPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi