Greška

Došlo je do greške.

Huawei završio MWC 2018 sa više od 30 nagrada globalnih medija

06.03.2018 22:42 | 0 Mobile
 Huawei završio MWC 2018 sa više od 30 nagrada globalnih medija


Saopštenje za javnost

Kompanija Huawei je sa sajma tehnologije MWC 2018 ponela 33 nagrade i priznanja za "najbolji" uređaj. HUAWEI MateBook X Pro i serija HUAWEI MediaPad M5 su prihvaćeni sa oduševljenjem od strane medija koji se bave tehnologijom širom sveta, koji su pohvalili Huawei zbog uspešnog prenošenja izuzetnog kvaliteta svojih pametnih telefona na svoje istaknute modele notebook računara i tableta. Medijima su se naročito dopali izrada i unapređenje performansi, koji ove uređaje čine najprivlačnijim za kupce, bez obzira na njihove tehnološke potrebe i želje.

Ovo su samo neke od nagrade koje su HUAWEI MateBook X Pro i serija HUAWEI MediaPad M5 do sada dobili:

Android Central  je tabletu HUAWEI MediaPad M5 dodelio nagradu "Prvi izbor sa sajma MWC" zbog unapređenog hardvera, novijeg softvera zasnovanog na sistemu Android 8.0 Oreo i olovci M-Pen. Android Central je vodeća Android zajednica koja okuplja 27,2 miliona posetilaca mesečno.

androidcentral.jpg


TechRadar je i računaru HUAWEI MateBook X Pro dodelio nagradu "Izbor čitalaca". Bili su impresionirani premijum dizajnom ovog laptopa, položajem kamere i ultra brzim performansama. TechRadar je onlajna publikacija fokusirana na tehnologiju, sa vetima i recenzijama tehnoloških proizvoda, posebno elektronskih naprava. Privlači 47,3 miliona jedinstvenih čitalaca mesečno.

techradar.jpg


Trusted Reviews je računaru HUAWEI MateBook X Pro dodelio nagradu "Najbolje sa MWC". Rekli su da bi MateBook X Pro "mogao da bude jedan od najboljih Ultrabook računara koji će se pojaviit ove godine" zahvaljujući svom premijum dizajnu i osećaju držanja. Trusted Reviews nudi recenzije o najnovijoj tehnologiji široke potrošnje, IT i računarskim proizvodima, vesti o industriji tehnologije, analize i predstavljanja proizvoda. Privlači 23,3 miliona čitalaca.

trustedreviews.jpg


Pocket-lint je seriji HUAWEI MediaPad M5 dodelio nagradu "Najbolje sa MWC" zbog tankog, jednodelnog kućišta, ekrana visoke rezolucije i mogućnosti za lako povezivanje u pokretu. Pocket-lint je najveći nezavisni vebsajt u Ujedinjenom Kraljevstvu koji nudi vesti i recenzije o elektronskim napravama, i ima 17,7 miliona čitalaca mesečno.

pocketlint.jpg


Mediji širom sveta, koji su takođe odali priznanja i nagradili HUAWEI MateBook X Pro i/ili seriju HUAWEI MediaPad M5 na sajmu tehnologije MWC 2018 su: PCMag, Android Headlines, Digital Trends, Mashable, FoneArena, Tom's Guide, Sakhtafzar Mag, AVING Global News Network, TechAdvisor, Gadget Match, BGR, Lifehacker AU, Gear Diary, Pocket-lint, Ubergizmo, HDblog, Windows Central, Teeech, Expert Reviews, Alphr, T3, i TechRadar.

Izvor: Huawei

Komentari

0 Dodaj komentar

NZXT Najavio i Kraken M22 AiO vodeno hlađenje

Šta bi Samsung Galaxy Note9 mogao unaprediti u odnosu na Galaxy S9

10104
10105
10106
10107
10108
10109