Greška

Došlo je do greške.

Discord počinje sa prodajom igara preko svoje beta prodavnice

10.08.2018 11:14 | 0 Software/Web
 Discord počinje sa prodajom igara preko svoje beta prodavnice


Discord je brzo postao glavno sredstvo za komuniciranje u igrama, menjajući Steam chat, Teamspeak i druge alternativne servise. Sada gejming orijentisani chat servis planira da se proširi i na druge oblasti, a glavna meta je Valve, kako na polju chat servisa, tako i na polju prodaje igara.

Discord je objavio svoj Discord Store beta test, sa planovima da gejmerima ponudi organizovanu listu igara koje su preporučene od strane Discord osoblja. Besplatne igre će takođe biti dostupne pretplatnicima na Discord Nitro (pretplata od 5 dolara mesečno ili 50 dolara godišnje), servis koji već nudi kvalitetne funkcije deljenja ekrana, uploada većih fajlova i drugo.

Discord Storefront će biti ekskluzivna platforma za nekoliko novih naslova, koji će biti objavljeni pod kompanijinim "First on Discord" programom. Sve igre na ovom servisu će u nekom trenutku biti dostupne i na drugim storefrontovima, obično 90 dana nakon objave.


Pogledajte još: Discord dobio opciju video razgovora i deljenja ekrana (video)


Pored Discord prodavnice, kompanija planira i da omogući svojoj aplikaciji da funkcioniše kao mesto odakle će se pokretati sve igre u korisnikovoj PC biblioteci, uz "Universal Library Tab" koji može da skenira PC u potrazi za igrama i kompajlira ih u jednu lako pristupačnu listu.

Trenutno, Discord Store beta test je dostupan samo za 50.000 beta testera iz Kanade i trenutno nema zvaničnog datuma objave za sve Discord korisnike.

Izvor: Overclock3d

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy Note9 rastavljanje otkriva veliki sistem sa vodenim hlađenjem

Reakcije investitora na Galaxy Note9 objavu: Samsungove akcije u padu, Apple u porastu

10504
10505
10506
10507
10508
10509