Greška

Došlo je do greške.

65% veličina, 100% praktičnost - CM CK721 tastatura

25.04.2022 20:22 | 0 Hardver
65% veličina, 100% praktičnost - CM CK721 tastatura

 

Nekada davno, dok je PC tržište još uvek bilo relativno mlado, tastatura je bila tastatura i osim toga da li dolazi sa US ili regionalnim karakterima i eventualno da li ima veći ili manji Enter taster i nismo previše razmišljali o tome koja je, jer su mahom sve bile sličnog formata.

Par decenija kasnije, ni PC nije ono što je nekad bio, a tastatura ima u formama i oblicima kakve nekada nismo ni zamišljali i to sa više varijacija nego što smo nekada imali kod samih računara. Membranske, mehaničke, pune ili skraćene veličine, osvetljene, neosvetljene, sa kablom ili bežične, gamerske i sve kombinacije između - izbor je zaista bogat.

Jedna od kompanija koja nas je navikla na redovno izbacivanje novih modela je svakako Cooler Master, koji poslednjih godina vrlo uspešno uspeva da se izdvoji na prilično pretrpanom tržištu, najpre zanimljivim i drugačijim dizajnom, uz čini se malo više pažnje posvećene detaljima - naizgled možda beznačajnim, ali sve se to sabira i doprinosi iskustvu korišćenja.

Ovih dana nam se na testu našao još jedan njihov novitet u vidu CK721 tastature koja kombinuje puno zanimljivih rešenja u jedan proizvod. Uz reč tastatura obično idu i epiteti koji opisuju njen format i funkciju, a u slučaju ovog konkretnog modela primenjivi su maltene svi kojih možemo da se setimo - gaming, bežična, žičana, Bluetooth, osvetljena, kompaktna, programabilna i verovatno još ponešto.

Hajde da vidimo šta je to Cooler Master smislio i šta možete očekivati od ovog modela

 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

YouTube na mobilnom uređaju dobio novu šarenu animaciju Like dugmeta

RAGE9 engine za GTA 6 obećava opasnu grafiku

10203
10205
10206
10207
10208
10209