Greška

Došlo je do greške.

5 pametnih telefona za svačiji ukus

05.05.2022 16:33 | 0 Mobile
5 pametnih telefona za svačiji ukus

 

Proizvođači se trude da za svaku ciljnu publiku predstave uređaj koji će štiklirati, ako ne sve, a onda bar one najbitnije stavke koje su bitne za svakog korisnika. Jedan od proizvođača koji su u proteklih godinu dana predstavili barem jedan telefon koji će vam skrenuti pažnju je svakako Motorola.

Upravo Motorola je u proteklih godinu dana predstavila nekoliko telefona koji pripadaju različitim cenovnim kategorijama u kojima nude odlične specifikacije i primamljivu cenu. Bilo da tražite vrhunski telefon opremljen najnovijom tehnologijom, ili pouzdan i kvalitetan telefon, ali cenovno pristupačniji telefon, svakako bi trebalo da obratite pažnju na neki od sledećih modela koji su kod nas dostupni u radnjama, ali i kod operatera.

Motorola edge 30 pro

Premijum član Motorola edge porodice donosi impresivne performanse, kao i vrhunski 6,7” OLED ekran osvežavanjem od 144Hz. Sa Snapdragon 8 Gen 1 procesorom uparenim sa 12GB RAM-a i 256GB interne memorije, naprednim sistemom kamera i neverovatnim ekranom dolazi i izuzetna baterija sa brzim punjenjem od 68W. Ne treba zaboraviti ni odlične Ready for i Thinkshield for mobile funkcije.

Sistem sa dve 50MP kamere i optička stabilizacija garantuju vrhunske fotografije kako na glavnom, tako i na širokougaonom senzoru čime se omogućava dodatna fleksibilnost pri fotografisanju i snimanju video materijala.

Preporučena cena ovog modela iznosi 84.990 dinara, a ponudu kod operatera možete ispratiti na sledećim linkovima MTS Yettel

Motorola edge 30

Motorola edge 30 poseduje moćan 50MP sistem kamera, fluidni 144Hz 6,5“ FHD+ OLED ekran, multidimenzionalni Dolby Atmos zvuk i brzu Snapdragon 778G+ 5G mobilnu platformu, omogućavajući moćne performanse u elegantnom i tankom kućištu.

Ovaj model dolazi sa 8GB radne i 128GB interne memorije, a tu je i Ready For platforma koja omogućava lako povezivanje ovog telefona sa monitorom ili televizorom za maksimalnu produktivnost i uživanje. Uprkos popularnom mišljenju, 5G internet i moćne performanse ne znače i kraće trajanje baterije, a Motorola edge 30 dolazi sa baterijom kapaciteta 4020 mAh koja je kreirana da traje duže i pruži podršku naprednim funkcijama sa kojima dolazi sa ovim modelom.Edge_30.jpg

 

Preporučena cena ovog modela iznosi: 49.990 dinara, a biće dostupan u prodavnicama u drugoj polovini maja meseca.

Motorola G52

Široki 6,6’’ OLED ekran na 90 Hz i stereo zvučnici podešeni korišćenjem Dolby Atmos tehnologije glavni su aduti Motorola G52 telefona. Dodajte tome tri kamere, veliku bateriju, tanko kućište i tri elegantne boje: Charcoal Grey, Porcelain White i Glacier Blue koje dodatno naglašavaju dizajn ovog telefona.2022_MotoG52_BasicPack_PorcelainWhite_PDPHERO1.jpg

 

Motorola G52 u Srbiji biće dostupna u drugoj polovini maja po ceni od 26.990 dinara.

Motorola G22

Najpristupačniji model ponude donosi elegantan dizajn, sistem sa 4 kamere i rezoluciju od 50MP na glavnom senzoru, fluidni 6,5“ 90Hz Max Vision ekran i dugotrajnu bateriju koja će korisnicima pomoći da bez ikakvih problema obave sve što su planirali tokom dana.2022_MOTOG22_BasicPack_PearlWhite_PDPHero1.jpg

 

Motorola je uključila i ultra-široki objektiv koji zahvata ugao od 188 stepeni, kako bi korisnici mogli da u jedan kadar stave 4x više onoga što žele da slikaju i dobiju savršenu panoramsku fotografiju. Zbog toga, nikada nije bilo lakše slikati porodičnu sliku ili panoramu grada.

Motorola G22 u Srbiji biće dostupna u drugoj polovini maja po ceni od 19.990 dinara.

Motorola edge 20 pro

Motorola edge 20 pro donosi izuzetan sistem kamera, neverovatan displej, moćne performanse, fantastičnu bateriju i neke funkcije koje se ne mogu naći čak ni na mnogo skupljim telefonima. Tu je glavna 108MP kamera za izuzetan kvalitet fotografija i osvežavanje ekrana od 144Hz čime se garantuje glatko skrolovanje i više frejmova u vašim omiljenim igrama.

Brzi Qualcomm Snapdragon 870 procesor pruža vam svu snagu koja vam je potrebna. Sa 256GB interne memorije dobijate pregršt prostora za fotografije, filmove, igre i muziku. A uz 12GB memorije najnovije generacije, vaše aplikacije i sve informacije ostaju spremni u pozadini kako bi sve radilo glatko.

Jedna od velikih prednosti je opcija brzog punjenja - TurboPower 30 pruža 9 sati dodatne snage nakon samo 10 minuta punjenja.

Preporučena cena ovog modela iznosi 59.990 dinara, a ponudu kod operatera možete pogledati na ovim linkovima A1 i Yettel

PR saopštenje

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Pojavio se USB Type-C od 240W

Stiže Qualcomm-ov Wi-Fi 7, evo šta nam sve donosi

10104
10105
10106
10107
10108
10109