Greška

Došlo je do greške.

3D renderi savitljivog Huawei telefona

31.01.2019 20:32 | 2 Mobile
3D renderi savitljivog Huawei telefona


Poslednje izjave CEO-a kompanije Huawei su jasne: kineska kompanija želi da sa trona svrgne Samsung i da postane najveći svetski proizvođač telefona. Međutim, tokom 2019. godine ova borba između dva giganta će biti drugačija i vodiće se na više frontova. Novo bojno polje će biti tržište savitljivih telefona, a Huawei ovde ne planira da zaostaje za Samsungom.

Sada imamo 3D rendere telefona kojim će kineski proizvođač odgovoriti na Samsungov savitljivi telefon. Rendere nam donosi sajt LetsGoDigital, a prikazuju savitljivi telefon koji će navodno biti prikazan od strane kineske kompanije tokom Mobile World Congress 2019 događaja u Barseloni.

huawei2_144.jpg


Zanimljivo je da Huaweijev model ne izgleda mnnogo drugačije od onoga što je do sada prezentovao Samsung. Deluje da je Huawei telefon nešto tanji i ima nešto drugačiju "šarku" od Samsungovog modela. Primetan je USB Type-C port u dnu uređaja, kao i dva otvora u ekranu - jedan za kameru a drugi za LED blic.

huawei3_32.jpg


Za sada nema dodatnih detalja o tehničkim karakteristikama telefona, a potrebno je istaći da su renderi bazirani na informacijama do kojih je LetsGoDigital došao od strane izvora i na osnovu ranije registrovanih patenata kompanije Huawei.

Izvor: LetsGoDigital, foto: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


zlatan_ibro Član postova: 172
odlaze tableti polako u zaborav !

Zabrana Huawei opreme bi mogla naneti značajnu štetu razvoju 5G mreže u Evropi

HMD i Pixelworks će doneti više HDR displeja na buduće Nokia telefone

10104
10105
10106
10107
10108
10109