Greška

Došlo je do greške.

3D renderi Samsungovog savitljivog telefona sa dva displeja

13.02.2019 19:35 | 0 Mobile
3D renderi Samsungovog savitljivog telefona sa dva displeja


Sajt LetsGoDigital nam donosi zanimljive ideje, zajedno sa 3D renderima, onoga što bi Samsung mogao predstaviti tokom svog događaja naredne nedelje, kada se očekuje kompanijin savitljivi telefon.

Samsungov nedavni video snimak nas je naveo da poverujemo da sklopivi telefon, koji je prikazan prošlog novembra tokom kompanijine Developer konferencije, nije pametni telefon koji će južnokorejski proizvođač objaviti sledeće nedelje. Takođe je malo verovatno da će to biti Samsung Galaxy sklopivi telefon koji je kasnije procureo u Samsungovom tizer videu.

Ono što je interesantno u vezi sa nedavno objavljenim videom je to što se tekst "uvija" oko kućišta ka zadnjem delu uređaja. To nije bio slučaj sa telefonom koji je prikazan na Developer konferenciji. Moguće je da su u pitanju dva odvojena displeja, a ne jedan veliki fleksibilni ekran. Da li to znači da Samsung ima još jedan model sklopivog pametnog telefona u pripremi? Samsung bi se na startu mogao odlučiti za sklopivu verziju koja ima dva odvojena ekrana.

sam1_23.jpg


LetsGoDigital je objavio seriju 3D vizuelizacija kreiranih za sklopivi Samsung telefon sa dva dipsleja. 3D renderi su zasnovani na patentu za dizajn koji je objavljen 12. februara 2019. godine kod USPTO organizacije.

Zatvoreni ekan se nalazi s unutrašnje strane, a uređaj možete lako nositi sa sobom, bez oštećenja ekrana. Želite samo jedan ekran? Potrebno je samo da preklopite ekrane unazad, tako da imate standardan prikaz na raspolaganju. Pored ovoga, moguće je koristiti dva ekrana jedan pored drugog.

Samsung Galaxy Unpacked 2019 događaj će se održati u sredu 20. februara. MWC konferencija počinje pet dana kasnije, a ovde će sklopivi Samsungov pametni telefon biti izložiti javnosti.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Nvidia RTX tehnologija donosi neverovatno gameplay iskustvo u Battlefield V i Metro Exodus

Google navodno planira svoj prvi pametni sat i budžetske telefone za ovu godinu

10104
10105
10106
10107
10108
10109