Greška

Došlo je do greške.

366 razloga da se fanovi i hejteri novogodišnje euforije slože

10.12.2019 19:04 | 0 Mobile
366 razloga da se fanovi i hejteri novogodišnje euforije slože


Saopštenje za javnost

Klabing ili kućne žurke; narodnjaci ili alternativa; crni ili žuti sok? Ova pitanja su omiljena svima jer uvek pokreću zabavne rasprave. Kraj godine neminovno donosi najvažnije među njima, ono koje „zaoštrava“ podeljena mišljenja u prijateljskim krugovima – da li si „fan“ ili „hejter“ novogodišnje euforije?

Svi poznajemo pripadnike i jedne i druge „kategorije“. Novogodišnji entuzijasti sredinu oktobra već smatraju zelenim svetlom da svakoga sa kim četuju pitaju – Gde ćeš za Novu? Kako se bliži 31. decembar, prsti im se usijavaju od guglanja last minute ponuda za organizovan doček. Kreativci na netu istražuju ideje za samostalno praznično uređenje doma. Profili na Instagramu i Facebooku počinju da liče na izloge sa ukrašenim jelkama.

Za sve to vreme,“hejterski tabor“ čeka ih na zicer! Uporedo sa euforijom, na društvenim mrežama pljušte lajkovi ispod najduhovitijih prozivki i množe se korisnici anti-novogodišnjih heštegova. Glavne internet stanice sarkazma i humora krcate su predlozima kako na najbolji način ne proslaviti Novu godinu. Ako je suditi po mimovima, veći potencijal za kreativnost je na strani mrzovoljaca. Bilo kako bilo, i „trolovi“ i veseljaci dele mišljenje - ako nije bilo na internetu, nije se ni desilo. I to ne važi samo za doživljaj praznične sezone.

vip2_9.jpg


Godinu pred nama, početak „novih dvadesetih“, odlikuje prestupni broj dana, a to za internet hvalisavce i zafrkante znači čitav dan više da oduševe svoje pratioce. No, bili fanovi ili hejteri, svi se slažu u jednom – internet je neophodan tokom čitave godine. S tim u vezi, kompanija Vip pripremila je posebnu ponudu koju mogu koristi svi, bez obrzira na svoje internet navike – 366 gigabajta dodatnog interneta u periodu od godinu dana, uz potpisivanje ugovora za bilo koju NEO tarifu i telefon po želji. Dodatne gigabajte u nacionalnom saobraćaju, korisnici mogu trošiti odjednom ili rasporediti tokom čitave godine.

I kako bolje započeti novu dekadu osim sa Srećnih novih 366 (GB)!

Izvor: Vip

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Koju dijagonalu izabrati pri kupovini novog televizora?

Predstavljen RedmiBook 13, sa Core i7 procesorom i GeForce MX250 GPU-om

  • Povezane teme:
  • vip
10104
10105
10106
10107
10108
10109