Greška

Došlo je do greške.

3 razloga zbog kojih je Motorola edge 30 među najpopularnijim telefonima

24.06.2022 12:02 | 0 Biznis IT
3 razloga zbog kojih je Motorola edge 30 među najpopularnijim telefonima

Iako pozicioniran u srednjoj klasi, Motorola edge 30 poseduje brojne adute koji ga preporučuju korisnicima svih potreba, kako onima koji žele pristupačan i pouzdan smartfon, tako i onima koji žele uređaj čiji kvaliteti idu znatno više od onoga što konkurencija može da ponudi, ali nisu spremni da odvoje veliki novac za premijum uređaj.

Motorola Edge 30 je naslednik modela edge 20, i sa sobom donosi brojne novitete zbog kojih je trenutno jedan od
najtraženijih telefona koje možete da kupite za 49.990 rsd.


Najtanji premijum telefon na tržištu

Sa debljinom od 6.79mm, edge 30 je najtanji 5G smartfon u svojoj klasi koji dolazi sa pregršt tehnologije, dok izuzetno tanko kućište poseduje i specifičan izgled zahvaljujući dijamantskim šarama koje se menjaju kako pomerate telefon i pružajući posebnu kompleksnost i dubinu ovom uređaju.

Motorola edge 30 poseduje moćan 50MP sistem kamera, ultra-gladak 144Hz 6.5“ FHD+ OLED displej, multidimenzionalni stereo Dolby Atmos zvuk i ultra-efikasnu Snapdragon 778G+ 5G mobilnu platformu, donoseći sve ono što korisnici žele unutar elegantnog i veoma tankog kućišta.


Odličan displej

Omiljene igre i filmovi sada dobijaju potpuno novu dimenziju zahvaljujući 6.5” OLED displeju sa 144Hz osvežavanjem ekrana i HDR10+ tehnologiji koja je u skladu sa DCI-P3 sinematografskim standardima za raspon boja, osvetljenje, preciznost boja i nivoe kontrasta, kako bi korisnici sve mogli da gledaju u preko milijardu nijansi boja.

FHD+ rezolucija pruža savršeno oštru sliku na ekranu ovih dimenzija, dok dva velika stereo zvučnika sa Dolby Atmos multidimenzionalnim zvukom, zajedno sa izuzetnim ekranom, zaokružuju celokupno iskustvo uživanja u video sadržaju.

Zahvaljujući visokoj rezoluciji i osvežavanju ekrana, igre, aplikacije, filmovi i sva druga multimedija dobijaju novu dimenziju jer se svi prizori prikazuju bez ikakvog zastajkivanja i seckanja, a boje u preko milijardu nijansi.

motorola_2.jpg


Vrhunske kamere

Edge 30 opremljen je 50MP ultra-širokim senzorom, 32MP prednjom kamerom i Motorolinom najnaprednijom 50MP kamerom visoke rezolucije koja koristi novi premijum standard za autofocus – Instant All-Pixel Focus.

Dok tradicionalne fokus tehnologije koriste oko 3% piksela, Instant All Pixel Focus koristi 100% piksela kako bi pružio brze i preciznije performanse u svim svetlosnim uslovima i omogućio korisnicima da slikaju sa 32X više fokusirajućih piksela.

Posebno je izdvaja i mogućnost beleženja oštrih detalja po dnevnom svetlu, a dok se mrak polako spušta, kamera propušta više svetla kombinujući svaka četiri piksela u jedan veliki Ultra Pixel. Plus, optička stabilizacija slike (OIS) eliminiše neželjena podrhtavanja kako bi fotografije bile jasne i oštre.

Kvalitet kamera sistema ne odnosi se samo na fotografije, već i na video jer pruža snimanje HDR10 sadržaja sa preko milijardu nijansi boja za živopisne priče.

 

Izvor: saopštenje za javnost 

Tri besplatne igre čekaju vas na Epic Games-u

I Facebook prepisuje od TikToka

10604
10605
10606
10607
10608
10609