Greška

Došlo je do greške.

20th Century Fox podneo prijavu za zaštitu imena nove igrice Alien: Blackout

25.11.2018 18:00 | 0 Games
20th Century Fox podneo prijavu za zaštitu imena nove igrice Alien: Blackout

 

Nisu sve vanzemaljske video igre jednake. Za svakog Colonial Marines jedan postoji Alien: Isolation. Izgleda kao da se 20th Century Fox nada da će pronaći istu magiju kao i kod prvog, originalnog Aliena, podnošenjem zahteva za zaštitni znak za tajanstveni "Alien: Blackout".

Prijava je podnesena 22. novembra i trenutno se ispituje, a odnosi se na ključne reči kao što su "softver za preuzimanje računarske igre" i "diskovi računarske igre". Uzimajući u obzir reakciju nad određenim objavama za mobilne igre u poslednjih nekoliko meseci, vredi napomenuti da se na listi pominje i "downloadable mobile application softvare".


Pogledajte još: Razvoj igre The Walking Dead: The Final Season, ponovo je pokrenut


Creative Assembly je poznat po tome što je kreirao Alien: Isolation, jednu od najzanimljivijh igri u seriji do danas. Nažalost, malo je verovatno da će se studio vratiti u franšizu nakon što je većina originalnog tima ostavila Creative Assembly iza sebe. Umesto toga, mnogi pogledi su se okrenuli prema Hideo Kojima-i, koja je objavila fotografije svoje posete Fox Studios samo dva dana pre podnošenja zahteva.

I dok je Kojimova Death Stranding još uvek u procesu izrade, verovatnoća njegovog učešća u Alien: Blackout, malo je dovedena u pitanje. Verovatno pomaže svom starom dobrom drugu Geoff Keighlei-u da se pripremi za objavu tokom Game Awards 2018, koji se održava 7. decembra.

Sam Keighlei je postavio misteriozni tvit sa rečima "Svetovi će se promeniti" u retro tipografiji, praćeni simbolom "V" u gornjem levom uglu. Ne samo da je Alien poznat po tome što je zadržao svoju retro estetiku 80-ih, "W" bi mogao da nagovesti fiktivni Weyland Corp ili Weyland-Yutani Corp nakon kupovine. Prvi je odgovoran za istraživanje svemira i terraformiranje, dok je nakon spajanja uveo sintetičku proizvodnju i zadatak da nabavi nove vanzemaljce, Xenomorfe.

Izvor: KitGuru 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Razer najavio bežičnu tastaturu i miša za Xbox One za CES 2019

Nvidia zabeležila najnižu vrednost akcija u poslednjih 16 meseci

10404
10405
10406
10407
10408
10409