Greška

Došlo je do greške.

GIGABYTE predstavio novu liniju monitora na CES 2020 sajmu

09.01.2020 11:40 | 0 Multimedija
 GIGABYTE predstavio novu liniju monitora na CES 2020 sajmu


Saopštenje za javnost

GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, vodeći proizvođač matičnih ploča i grafičkih karti, sa zadovoljstvom je najavio novu seriju gejming monitora – GIGABYTE gejming seriju koja je dodata ponudi monitora. Sa uspešnim ulaskom na tržište prošle godine, AORUS gejming monitori su privukli korisnike sa svojim ekskluzivnim gejming mogućnostima i fenomenalnim hardverskim specifikacijama. Monitori su dobili dosta pozitivnih reakcija i odabrani su kao najbolji gejming monitori 2019. godine od strane renomiranih medija. Prateći uspeh AORUS gejming monitora, serija GIGABYTE gejming monitora je napravljena sa savršenim specifikacijama panela i garancijom visokog kvaliteta za zakrivljene i ravne ekrane koji su predstavljeni na CES sajmu.

Monitor, ključni igrač gejming sistema kojeg ne vidite

Unapređenje svog CPU-a ili grafike je obično prvi korak koji korisnici naprave kada kasne za drugim u igrama, a retko se razmatraju druge opcije. Međutim, ponekad problem leži u brzini osvežavanja, a ne u ukupnim performansama PC-ja. Monitori, kao poslednja karika sistema su često nedovoljno shvaćeni kao nešto što jednostavno prikazuje sliku, ali monitori su sposobni za mnogo više od toga. U kombinaciji sa visokim specifikacijama PC komponenata, monitori imaju sinergetski efekat i izvlače najbolje performanse. GIGABYTE gejming monitori nude ultimativne specifikacije i kvalitet, predstavljajući pristupačnu liniju proizvoda za korisnike. Gejming monitori sa visokim specifikacijama ne moraju nužno da budu luksuzni. Sa GIGABYTE gejming monitorima, korisnici mogu zaista da uživaju sa poboljšanim performansama bez potrebe za ekstravagancijom.

gig2_115.jpg


Sa GIGABYTE Auto-Update vaš monitor može biti malo pametniji


Korisnici mogu iskusiti frustracije kada žele da izvrše ažuriranje kako bi dobili bolje korisničko iskustvo ili rešili neki problem, jer proces često zahteva duge i spore korake u procesu koji može izazvati kvar monitora. GIGABYTE kao brend konstantno unapređuje korisničko iskustvo zbog čega smo dodali AORUS taktičke gejming mogućnosti kao što su Black Equalizer (Ekvilajzer crne), Aim Stabilizer (Stabilizator nišana) i GameAssist (Asistent u igri) GIGABYTE gejming liniji, dok su istovremeno dodali određenu pamet monitorima. Sa GIGABYTE-ovom ekskluzivnom Auto-Update mogućnošću, monitor će raditi automatske provere sistema kada se monitor poveže na PC i momentalno će pokrenuti potrebna ažuriranja. Korisnici sada mogu da uživaju u najboljem gejming iskustvu sa karakteristikama i mogućnostima koje GIGABYTE nastavlja da razvija i unapređuje, istovremeno obezbeđujući dodatnu zaštitu vašem monitoru.

“Drago nam je što smo shvatili da gejmeri vole naše AORUS gejming monitore. Dobili smo mnogo pozitivnih informacija koje se tiču naših taktičkih mogućnosti, i one zaista prave razliku na tržištu. Za novu GIGABYTE gejming postavku monitora, GIGABYTE nudi najviši kvalitet sa visokim specifikacijama po konkurentnoj ceni, i sigurno će nastaviti da donosi mnoge ekskluzivne i brilijantne mogućnosti na tržište.” rekao je Jackson Hsu, direktor GIGABYTE Divizije za razvoj proizvoda.

Tri GIGABYTE gejming monitora će debitovati na CES 2020, pokrivajući 27-inčne i 31,5-inčne kategorije, kao i ravne i zakrivljene varijacije te FHD i QHD rezolucije respektivno. Dodatno, biće još toga što možete očekivati od GIGABYTE po pitanju različitih rezolucija i većih ekrana u budućnosti.

GIGABYTE gejming serija monitora će biti dostupna na tržištu u prvom kvartalu 2020 godine.

Izvor: Gigabyte

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Twitter olakšava kontrolisanje odgovaranja na tvitove

Intelov Ghost Canyon NUC može da primi GPU desktop veličine

10304
10305
10306
10307
10308
10309