Greška

Došlo je do greške.

Video: Xiaomi zvanično u Srbiji Watch Video: Xiaomi zvanično u Srbiji
Objavljeno je 11.01.2018 21:01

Video: Xiaomi zvanično u Srbiji

Xiaomi telefoni su veoma popularni i kupci u Srbiji su do njih dolazili alternativnim kanalima. Sada se situacija menja, Xiaomi telefoni se zahvaljujući PC Centru nalaze u legalnoj prodaji, predstavivši se domaćoj javnosti. O svemu razgovaramo sa direktorom PC Centra, Darkom Gajićem

Povezani Video

Drugi su gledali

lepi kokan Član postova: 4183
lopovski je prava reč.
Zoza Član postova: 1565
Citiram korisnika: A1I dalje cemo stizati alternativnim kanalima, ove cene su sulude
A da li je iko sumnjao da će biti drugačije? Kao da jedino kod nas postoji carina i porez, pa pdv je u Madjarskoj 27%, isto imas garanciju 2 godine i opet su cene skoro za trećinu manje... Suludo je prava reč. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
donmarkon Član postova: 1244
Ovako moram da napisem nesto u vezi ovoga. Jer su dezinformacije u pitanju
Prvo kada se "pregazi" kineski ROM sa globalnim ne dolazi do problema nikakvih... Pricam to iz iskustva, na desetine Xiaomi telefona sam flesnuo licno ja neke i ja koristim kao sto je sada Mi Note 3 stigao sa kineskim sada je globalni rom i sve radi perfektno.
Da ne ureknem nikada nisam dobio defektan telefon, sto nije iskljuceno da moze da se desi. Ali iskreno moja iskustva sa Kinezima i generalno defektnom robom koju sam dobio izuzev telefona je jako pozitivna. Cak sigurnije se osecam u njihovm dispute procedurama nego kada reklamiram u nasim radnjama.
Jedinu pravu garanciju koju priznajem i za koju se ne cimam uopste ako dodje do problema je apple sve ostalo kod nas je kocka ko misli drugacije zivi u zabludi ... E sad ovi momci naravno da moraju da prodaju pricu da bi uopste prodali nesto, i ljudi ce kupovati naravno ja sigurno necu a verujem i mnogi drugi.
donmarkon Neregistrovan korisnik
To sto je focus omasen nikom nista
A1 Neregistrovan korisnik
I dalje cemo stizati alternativnim kanalima, ove cene su sulude