Greška

Došlo je do greške.

Video: Xiaomi zvanično u Srbiji Watch Video: Xiaomi zvanično u Srbiji
Objavljeno je 11.01.2018 21:01
prashinar Član postova: 2363
Citiram korisnika: xiaomi_srbijaHvala na interesovanju i podelili bismo sa vama informaciju da su te cene koje gledate u Mađarskoj takođe iz nelegalnog uvoza.
Hoćete da kažete da Mediamarkt u Mađarskoj prodaje telefone iz nelegalnog uvoza? --- link ---
bakara Član postova: 7107
Koja firma u Srbiji zastupa xiaomi?
Da li je to samo uvoznik ili zvaničan zastupnik?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
wwwz Član postova: 1888
Citiram korisnika: xiaomi_srbijasvako je slobodan da odabere da li će kupiti proizvod iz zvaničnog kanala ili ne i da u tom izboru uzme u obzir i zvaničnu 2-godišnju garnciju od ovlašćenog servisa ili ne.
Znači da ako neko kupi Xiaomi preko GearBest-a i sličnih sajtova neće moći da ostvari garanciju u Srbiji? (Znam da garancija za npr. LG televizore kupljene bilo gde važi i kod nas, nemam pojma kako je za druge brendove i proizvode)Dobro, bar postoji zvaničan servis, pa svako treba da proceni da li vredi rizikovati za razliku u ceni i eventualnu popravku pod garancijom.
xiaomi_srbija Novi član postova: 6
Citiram korisnika: ZozaA da li je iko sumnjao da će biti drugačije? Kao da jedino kod nas postoji carina i porez, pa pdv je u Madjarskoj 27%, isto imas garanciju 2 godine i opet su cene skoro za trećinu manje... Suludo je prava reč. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Hvala na interesovanju i podelili bismo sa vama informaciju da su te cene koje gledate u Mađarskoj takođe iz nelegalnog uvoza.
xiaomi_srbija Novi član postova: 6
Citiram korisnika: donmarkonOvako moram da napisem nesto u vezi ovoga. Jer su dezinformacije u pitanjuPrvo kada se "pregazi" kineski ROM sa globalnim ne dolazi do problema nikakvih... Pricam to iz iskustva, na desetine Xiaomi telefona sam flesnuo licno ja neke i ja koristim kao sto je sada Mi Note 3 stigao sa kineskim sada je globalni rom i sve radi perfektno.Da ne ureknem nikada nisam dobio defektan telefon, sto nije iskljuceno da moze da se desi. Ali iskreno moja iskustva sa Kinezima i generalno defektnom robom koju sam dobio izuzev telefona je jako pozitivna. Cak sigurnije se osecam u njihovm dispute procedurama nego kada reklamiram u nasim radnjama.Jedinu pravu garanciju koju priznajem i za koju se ne cimam uopste ako dodje do problema je apple sve ostalo kod nas je kocka ko misli drugacije zivi u zabludi ... E sad ovi momci naravno da moraju da prodaju pricu da bi uopste prodali nesto, i ljudi ce kupovati naravno ja sigurno necu a verujem i mnogi drugi.
Poštovanje, drago nam je da niste imali problema sa "pregaženim" kineskim ROM-om, što samo govori o kvalitetu brenda. Sa druge strane, našem ovlašćenom servisu se već javilo nekoliko korisnika koji su robu kupili u nelegalnom kanalu i koji sada imaju problem sa softverom. Ne kažemo da se to često dešava, ali postoje situacije. U svakom slučaju, svako je slobodan da odabere da li će kupiti proizvod iz zvaničnog kanala ili ne i da u tom izboru uzme u obzir i zvaničnu 2-godišnju garnciju od ovlašćenog servisa ili ne.