Greška

Došlo je do greške.

Video: Alcatel Pop Up Watch Video: Alcatel Pop Up
Objavljeno je 06.07.2016 17:27
mironiko Član postova: 3485
@DukeLander
Nemoj me drzati za rec, ali mislim da ce biti 23.999 RSD.
@jurodivi
I nama je bilo nejasno zasto nije makar malo veca baterija nekako ubacena, telefon bi bio jos kompletniji.
@wwwz
Iskreno, ne znam zasto su dve teme...
Sto se tice tog citiranog dela: ne radi se ni o kakvom cvrstom, deterministickom zakljucku, nego je ta recenica vise zasnovana na utisku. Prosto, telefon nekako deluje veselo, sa prilicno zivahnim default Lock- i Homscreen-ovima i nekako smo stekli utisak (dakle, subjektivno) da je to prevashodno sa ciljem da animira mladje. Dobro je, medjutim, zapazanje da je telefon neutralan - daleko od toga da ovako izgleda neozbiljno.
Sve u svemu, utisak u testu zaista nije napumpan, uredjaj nas je bas lepo sluzio tokom testa, par dana i kao daily-driver, i pokazao se vrlo korektno.
wwwz Član postova: 1888
Citiram korisnika: Benchmarktelefon koji po svemu sudeći cilja tinejdžersku ciljnu grupu
Po čemu se zaključuje ovako nešto? Meni telefon izgleda sasvim OK, prilično neutralno. Takođe me interesuje okvirna cena.***BTW, @Bench: zašto postavite temu i za test i za video posebno? Zar nije bolje da je postavljeno samo kao jedna tema? Ovako se diskusija raspline, teže je pratiti šta je rečeno...
jurodivi Član postova: 2883
Baterija od 2000 mAh na tu deb5inu...aman više...žrtvujte 10 grama i stavite bateriju koja će da drži ceo dan bez da se stiskamo. Kad god vidim tu cifru za kapacitet, padne mi mrak na oči...ne bih ga uzeo ni da je od zlata.
DukeLander Moderators postova: 9774
Da li se zna cena telefona?