Greška

Došlo je do greške.

Testirali smo: NZXT H500i kućište Watch Testirali smo: NZXT H500i kućište
Objavljeno je 15.10.2018 11:55
CountMike Član postova: 7407
Više kao "Show case" nego computer/PC case. Izgubiše pravac načisto.
ericm Član postova: 3675
meni se iskreno najmanje svidja H500/i model iz nove H serije kucista koja imaju stakleni bocni panel celom povrsinom stranice. nekako mi i sam gpu neprirodno i cudno izgleda a nema nikakvih benefita. CAM softver zapravo uopste nije los, koliko je napljuvan po netu ocekivao sam neki horor.
mada instalirao sam ga tek pre nedelju dana posto mi se smucilo brljanje sa asusovim DC i PWM podesavanjima sto iz biosa sto iz ovog tupavog AI Suite-a. uvek neki problem i sada napokon sve radi od kako sam ocistio asus bloatware iz masine.
fan hubovi su jako korisna stvar, narocito kod kucista manjih formata i trebalo bi da postanu polako neki standard jer svakako malo kostaju da se u proizvodnji dodaju uz kuciste i svima bi puno znacilo.
takodje ogroman plus i prijatno iznenadjenje ide resenju za konektovanje front panel-a i mislim da bi to vec moralo da postane standard kod svih proizvodjaca danas umesto dosadasnjeg posla sa silnim + i - zicicama...
i jos jedan + za mat boju pa kucista manje lice na frizidere
i daa, ogroman i jedini minus ide za pomenuto odsustvo reset tastera iako mi za skoro godinu dana nije uopste zatrebalo.
jurodivi Član postova: 2539
Fino kućište i nije skupo, H500 non-I verzija, bar. Te njihove "smart" gluposti su do sad pokazale samo probleme a nadrukaju cenu...
Gamers Nexus ga je testirao i pokazalo se ok, uz primedbu vezanu za GPU temperaturu. Ispada da je ona prilično dobra jer perforirani PSU shroud poprilično pomaže hlađenju grafike (ako postoji ventilator koji će da duva ispod shrouda), što je malkice neočekivano s obzirom na relativno ograničen usis vazduha, kao kod Define R6. Drago mi je, jer je kućište veoma lepo, po meni, i veoma dobar izbor (ako se uzme "glupa" H500 verzija, koju NZXT nikom ne uvaljuje na test, samo onu skuplju).
Jedino što mi se ne sviđa je otsustvo Reset tastera. To je *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ski, ne znam zašto su počeli to da rade...