Greška

Došlo je do greške.

Tesla Smartphone 9.2 Watch Tesla Smartphone 9.2
Objavljeno je 03.10.2018 15:12
Gizmo Vip member postova: 7316
Realno i nije čudno da se prikazuje ovako nešto, zna se da je Benchmark teško sponzorisan sajt, nema tu neke tajne, živi se od reklame, drugačije u Srbiji i ne može, nema alternativnog izvora zarade kao neko na YT u inostranstvu. Nego, stvarno je užasno ovo čudo za 30k dinara, ne znam kakvu prođu očekuju kod bilo koga ko ume da izgugla i potroši 20 minuta na pretragu koji telefon uzeti... Neko ko nema pojma o telefonima će se upecati na ovu reklamu i baciti pare. Super je što je poboljšana video produkcija, ali nema nekog biranja šta se prikazuje i u kom svetlu, ne verujem da će se to ikad promeniti. Nema mesta ozbiljnim zamerkama uređajima u Srbiji, zašto bi neko plaćao da im prikažu proizvod u negativnom svetlu.
jurodivi Član postova: 1499
Ovi više ne znaju gde biju...ne mogu da verujem da gledaju ljude u oči i govore da je ovo dobra kupovina za 30000 a *znaju* da Xiaomi i Huawei nude više i kvalitetnije za manje pare. Čak bih radije i Wiko telefon no Teslu. Al' dobro, sponzorska je para slatka, lako se nabilduje obraz...
ivanbass1 Član postova: 7069
Los hardver, verovatno nikakva podrska, u tom budzetu ima daleko boljih ponuda(gledajuci iskljucivo domace trziste), cak i od ne-kineskih proizvodjaca. S obzirom na generalnu katastrofu sa proslim modelima, sa ogromnim brojem reklamacija, losim radom, losom autonomijom i ocajnom podrskom, ne vidim na osnovu cega zamisljaju da neko izdvoji 30.000 za ovaj telefon.
Bolji je od proslih, po dizajnu i hardveru, vidi se napredak. Realno, cena ovog telefona ne bi smela da bude preko 20.000, s obzirom na slabasan MediaTek chipset i 720p ekran. Ovako, ne vidim zasto bi neko razmisljao o njemu pored gomile Xiaomi telefona(Redmi Note 5, Redmi 5 Plus, Mi A2 Lite, Mi A1), Nokia 6.1, Honor 9 Lite, Mate 10 Lite, Moto Z2 Play, svi ti uredjaji su daleko bolji i pouzdaniji, neki i za klasu-dve iznad.