Greška

Došlo je do greške.

GoPro HERO 5 BLACK Watch GoPro HERO 5 BLACK
Objavljeno je 01.02.2017 16:58

GoPro HERO 5 BLACK

GoPro 5 je stigao, bolji nego ikada do sada. 4K snimanje je sada već standard ali osim dizajna, pohvalićemo u prvom redu LCD ekran na poleđini i naravno, ideju GoPro-a da zaokruži celokupni ekosistem. Naravno, tu su i novi dodaci...vredi pogledati, ova kamera nas je pratila na mnogim interesantnim destinacijama: Tignes, Malta, Las Vegas...a naravno i - Košutnjak :)

Povezani Video

Drugi su gledali

REX Neregistrovan korisnik
Za mnogo manje para 50 - 70 evra se moze kupiti odlicna 4K action camera.
GoPro je preskup, a ne daje nista bolje od kineskih konkurenata, koji su jeftiniji 3 do 5X.
void* Neregistrovan korisnik
Nisam zadovoljan reviewom. Kao da niste radili review za gopro nego za dodatke za gopro i neki features overview... Treba to detaljnije :-)
Ja imam go pro5 vec par meseci i nisam nesto previse zadovoljan. Rezolucije i optika je ista kao kod gp4, samo su dodali malo jaci procesor, ali nisu dodali nove modove. Ja sam npr ocekivao bar 4k60fps, ali ne. nista novo nisu dodali.
Nisam imao gopro 4, moj prethodni je bio gopro2. Ovaj gopro ima mnogo bugova. Inicijalno nije bio upotrebljiv, ali sa update-ovanim firmware-om je mnogo toga poboljsano.
A da, dodali su gps, ali ne i tracklog. Samo lokacija za fotografije. Valjda ce nekim novim updateom dodati tracklog...
Postoji garmin parnjak sa istim opcijama za snimanje ali mnogo vise senzora. Ja sam se uzdao u gopro. Jeste malo laksi ali zazalio sam....
Za kraj. Nije gopro toliko los, ali sam ocekivao bar malo bolju iteraciju od cetvorke. Valjda ce izdati jos koji firmware i napraviti gopro stabilnijim i boljim.
Noc.