Greška

Došlo je do greške.

10.0

Cooler Master MasterKeys Pro L

Vrhunska mehanička tastatura sa potpunom paletom RGB pozadinskog osvetljenja nad kojom korisnik ima kompletnu kontrolu putem softvera. Fantastične je izrade, odličnog osećaja u radu i sa pravom se može nazvati ultimativnom tastaturom za svakog ambicioznijeg korisnika, te ju je stoga veoma lako preporučiti.

9.0

Cooler Master NovaTouch TKL

Cooler Master NovaTouch TKL je prvi model ove kompanije koji koristi hibridne kapacitivne prekidače. Poznatiji kao Topre svičevi, ovi prekidači imaju zajedničke karakteristike mehaničkih i membranskih rešenja, a može se reći da kombinuju najbolje od oba sveta. U prevodu imamo linearan otpor, ekstremno glatko kretanje tastera uz poznati "bottoming" i izdržljivost "mehanike".

9.0

Cooler Master Trigger Z

Cooler Master Storm Trigger je mehanička tastatura visoke klase, namenjena kako igračima, tako i onima koji cene osećaj starih tastatura i kvalitetno kuckanje. Izdržljiva, robusna, sa makro tasterima, nju karakterišu Cherry MX prekidači raznih tipova (unapređenje u odnosu na prvi Trigger) i podesivo pozadinsko osvetljenje crvene boje. Tu je i prateća visoka cena.

8.0

Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800

Jedna od najzanimljivijih bežičnih tastatura kompanije Logitech, koja uključuje bežično povezivanje, kao i pozadinsko osvetljenje. Sama tastatura ima integrisan naslon za dlanove i vrlo je dobrog osećaja u kucanju.

8.0

Logitech TK820

Logitech TK820 je ultimativno All-in-One rešenje koje korisniku nudi tastaturu i tačped na jednom komadu periferije, što ga čini odličnim rešenjem za daljinsku/bežičnu kontrolu računara. Dolazi sa Unifying risiverom, velikim tačpedom i radi na četiri baterije. Tateri su odličnog kvaliteta, a tu je i valjkasti završetak prednje strane koja čini tastaturu blago uzdignutom od podloge.

9.0

Cooler Master QuickFire TK

Cooler Master QuickFire TK je mehanička tastatura visoke klase, namenjena kako igračima, tako i onima koji cene osećaj starih tastatura i kvalitetno kuckanje. Izdržljiva, robusna, nju karakterišu Cherry MX Brown prekidači i podesivo pozadinsko osvetljenje crvene boje. Tu je i prateća visoka cena.

9.0

Logitech G410 Atlas Spectrum

Interesantna "Tenkeyless" tastatura (bez numeričkog dela) kompanije Logitech, prevashodno namenjena gejmerima. Poseduje Logitechove Romer-G mehaničke tastere, koje je kompanija kreirala specijalno za svoje potrebe. Nama se čini da predstavlja idealnu ulaznicu u svet mehaničkih tastatura za sve koji ne žele da se odreknu u potpunosti osećaja u kucanju na tradicionalnim tastaturama.

8.0

Logitech G610 Orion

Vrhunska mehanička tastatura kompanije Logitech sa belim pozadinskim osvetljenjem. Dostupna je u varijantama sa crvenim i braon Cherry MX mehaničkim tasterima i predstavlja jedan od najboljih izbora u svetu gejming tastatura, odnosno mehaničkih tastatura.

10.0

Cooler Master QuickFire Pro

Cooler Master QuickFire Pro je mehanička tastatura visoke klase, namenjena kako igračima, tako i onima koji cene osećaj starih tastatura i kvalitetno kuckanje. Izdržljiva, robusna, nju karakterišu Cherry MX Red prekidači i podesivo pozadinsko osvetljenje crvene boje. Tu je i prateća visoka cena.