Greška

Došlo je do greške.

8.0

Logitech G610 Orion

Vrhunska mehanička tastatura kompanije Logitech sa belim pozadinskim osvetljenjem. Dostupna je u varijantama sa crvenim i braon Cherry MX mehaničkim tasterima i predstavlja jedan od najboljih izbora u svetu gejming tastatura, odnosno mehaničkih tastatura.

8.0

Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800

Jedna od najzanimljivijih bežičnih tastatura kompanije Logitech, koja uključuje bežično povezivanje, kao i pozadinsko osvetljenje. Sama tastatura ima integrisan naslon za dlanove i vrlo je dobrog osećaja u kucanju.

9.0

Cooler Master NovaTouch TKL

Cooler Master NovaTouch TKL je prvi model ove kompanije koji koristi hibridne kapacitivne prekidače. Poznatiji kao Topre svičevi, ovi prekidači imaju zajedničke karakteristike mehaničkih i membranskih rešenja, a može se reći da kombinuju najbolje od oba sveta. U prevodu imamo linearan otpor, ekstremno glatko kretanje tastera uz poznati "bottoming" i izdržljivost "mehanike".

9.0

Cooler Master QuickFire TK

Cooler Master QuickFire TK je mehanička tastatura visoke klase, namenjena kako igračima, tako i onima koji cene osećaj starih tastatura i kvalitetno kuckanje. Izdržljiva, robusna, nju karakterišu Cherry MX Brown prekidači i podesivo pozadinsko osvetljenje crvene boje. Tu je i prateća visoka cena.

10.0

Cooler Master QuickFire Pro

Cooler Master QuickFire Pro je mehanička tastatura visoke klase, namenjena kako igračima, tako i onima koji cene osećaj starih tastatura i kvalitetno kuckanje. Izdržljiva, robusna, nju karakterišu Cherry MX Red prekidači i podesivo pozadinsko osvetljenje crvene boje. Tu je i prateća visoka cena.

9.0

Cooler Master Trigger Z

Cooler Master Storm Trigger je mehanička tastatura visoke klase, namenjena kako igračima, tako i onima koji cene osećaj starih tastatura i kvalitetno kuckanje. Izdržljiva, robusna, sa makro tasterima, nju karakterišu Cherry MX prekidači raznih tipova (unapređenje u odnosu na prvi Trigger) i podesivo pozadinsko osvetljenje crvene boje. Tu je i prateća visoka cena.

8.0

Logitech TK820

Logitech TK820 je ultimativno All-in-One rešenje koje korisniku nudi tastaturu i tačped na jednom komadu periferije, što ga čini odličnim rešenjem za daljinsku/bežičnu kontrolu računara. Dolazi sa Unifying risiverom, velikim tačpedom i radi na četiri baterije. Tateri su odličnog kvaliteta, a tu je i valjkasti završetak prednje strane koja čini tastaturu blago uzdignutom od podloge.

9.0

Logitech G410 Atlas Spectrum

Interesantna "Tenkeyless" tastatura (bez numeričkog dela) kompanije Logitech, prevashodno namenjena gejmerima. Poseduje Logitechove Romer-G mehaničke tastere, koje je kompanija kreirala specijalno za svoje potrebe. Nama se čini da predstavlja idealnu ulaznicu u svet mehaničkih tastatura za sve koji ne žele da se odreknu u potpunosti osećaja u kucanju na tradicionalnim tastaturama.

10.0

Cooler Master MasterKeys Pro L

Vrhunska mehanička tastatura sa potpunom paletom RGB pozadinskog osvetljenja nad kojom korisnik ima kompletnu kontrolu putem softvera. Fantastične je izrade, odličnog osećaja u radu i sa pravom se može nazvati ultimativnom tastaturom za svakog ambicioznijeg korisnika, te ju je stoga veoma lako preporučiti.