Greška

Došlo je do greške.

8.0

Logitech K810

Minijaturna tastatura koja bežično komunicira sa računarom, ali koju karakteriše vrhunska izrada i fenomenalan dizajn - upravo se tako može opisati Logitech K810. Reč je o idealnom proizvodu za korisnike koji teže minimalizmu, ili kojima je pak potrebna tastatura kako bi na daljinu kontrolisali svoj HTPC.

7.0

Genius Slimstar i250

Genius Slimstar i222 je klasična žičana PC tastatura, s tim što su tasteri nešto veći, a samim tim i gušći u odnosu na većinu konkurenata. Raspored je klasičan, bez ikakvih iskakanja ili dodataka. U kombinaciji sa relativno solidnom cenom, ova tastatura je pogodna za nezahtevne korisnike računara.

8.0

Logitech MK270

Pristupačna tastatura i miš kompanije Logitech sa pravom se nalazi na našoj top listi. Reč je o jednostavnom kompletu tastature i miša, koji donosi bazične performanse korisnicima koji nemaju velike prohteve. Bitan faktor jeste eliminacija kablova, budući da je MK270 bežičan komplet, što će mnogima značiti.

9.0

Cooler Master DEVASTATOR II Blue LED

Izuzetno efektna kombinacija miša i tastature po veoma povoljnoj ceni. Kvalitetna tastatura sa membranskim tasterima i specifičnim postoljem, sa robusnim tasterima prijatnim za kucanje, kao i sa plavim pozadinskim osvetljenjem koje se može isključiti. Miš je optički, maksimalne rezolucije 2000 DPI, prijatnog oblika i solidnih performansi.

7.0

Logitech G103

Odlična tastatura za neveliku sumu novca - to je filozofija kojom je Logitech agresivno napravio tržište pristupačnih tastatura, ponudivši model sa gejming fizionomijom. G103 je adut Logitecha za nadmetanje sa pristupačnim brendovima i kao takav predstavlja veoma dobru kupovinu.

6.0

A4Tech KD-126 Lightning

A4Tech KD-126 Lightning je verovatno najpristupačnija tastatura sa pozadinskim osvetljenjem. Srećom, to joj nije jedina pozitivna karakteristika, pošto ova tastatura nudi plitke membranske tastere koji pružaju ugođaj u kucanju sličan onom na laptopu. Stoga, predstavlja sasvim solidan izbor za korisnike koji to preferiraju.

8.0

Genius Luxemate i220

Pristupačna tastatura kompanije Genius, koja predstavlja tanku čiklet tastaturu, velikih i gusto raspoređenih tastera. Luxemate i220 je blago izmenjen između numeričkog i glavnog bloka, ali je period navikavanja izuzetno brz. Još jedan veoma dobar model kada govorimo o odnosu cene i performansi.

8.0

Logitech K400 (Crna)

Logitech K400 tastatura se odlikuje prisustvom ugrađenog tačpeda. Na taj način, budući da se radi o bežičnoj tastaturi, ona postaje kompletno rešenje za upravljanje računarom na daljinu. Osim toga, radi se o veoma solidnoj membranskoj tastaturi.

8.0

Cooler Master Octane Storm (YU) tastatura + CM Storm USB miš

Cooler Master Storm Octane je budžetski gejmerski kompet koji sadrži tastaturu i miša. Reč je o modelu koji je cenovno veoma sličan izuzetno popularnom Devastator kompletu, koji je tek nešto jeftniji. Ipak, Octane je daleko bolji zbog implementacije Avago senzora u miš, bolje ergonomije, kvalitetniji prekidača i sedam boja osvetljenja i još nekoliko stavki.

8.0

Logitech K120

Logitech K120 je jedna od najpristupačnijih modela švajcarske kompanije. Tasteri su srednje visine i umerene mekoće, raspored je klasičan bez ikakvih eksperimenata, a osećaj pod prstima, iako daleko od spektakularnog, sasvim je u rangu onog što se očekuje u ovoj cenovnoj klasi.