Greška

Došlo je do greške.

8.0

Cooler Master Octane Storm (YU) tastatura + CM Storm USB miš

Cooler Master Storm Octane je budžetski gejmerski kompet koji sadrži tastaturu i miša. Reč je o modelu koji je cenovno veoma sličan izuzetno popularnom Devastator kompletu, koji je tek nešto jeftniji. Ipak, Octane je daleko bolji zbog implementacije Avago senzora u miš, bolje ergonomije, kvalitetniji prekidača i sedam boja osvetljenja i još nekoliko stavki.

8.0

Logitech K120

Logitech K120 je jedna od najpristupačnijih modela švajcarske kompanije. Tasteri su srednje visine i umerene mekoće, raspored je klasičan bez ikakvih eksperimenata, a osećaj pod prstima, iako daleko od spektakularnog, sasvim je u rangu onog što se očekuje u ovoj cenovnoj klasi.

8.0

Logitech K400 (Crna)

Logitech K400 tastatura se odlikuje prisustvom ugrađenog tačpeda. Na taj način, budući da se radi o bežičnoj tastaturi, ona postaje kompletno rešenje za upravljanje računarom na daljinu. Osim toga, radi se o veoma solidnoj membranskoj tastaturi.

8.0

Logitech K810

Minijaturna tastatura koja bežično komunicira sa računarom, ali koju karakteriše vrhunska izrada i fenomenalan dizajn - upravo se tako može opisati Logitech K810. Reč je o idealnom proizvodu za korisnike koji teže minimalizmu, ili kojima je pak potrebna tastatura kako bi na daljinu kontrolisali svoj HTPC.

7.0

Logitech G103

Odlična tastatura za neveliku sumu novca - to je filozofija kojom je Logitech agresivno napravio tržište pristupačnih tastatura, ponudivši model sa gejming fizionomijom. G103 je adut Logitecha za nadmetanje sa pristupačnim brendovima i kao takav predstavlja veoma dobru kupovinu.

8.0

Logitech MK270

Pristupačna tastatura i miš kompanije Logitech sa pravom se nalazi na našoj top listi. Reč je o jednostavnom kompletu tastature i miša, koji donosi bazične performanse korisnicima koji nemaju velike prohteve. Bitan faktor jeste eliminacija kablova, budući da je MK270 bežičan komplet, što će mnogima značiti.

6.0

A4Tech KD-126 Lightning

A4Tech KD-126 Lightning je verovatno najpristupačnija tastatura sa pozadinskim osvetljenjem. Srećom, to joj nije jedina pozitivna karakteristika, pošto ova tastatura nudi plitke membranske tastere koji pružaju ugođaj u kucanju sličan onom na laptopu. Stoga, predstavlja sasvim solidan izbor za korisnike koji to preferiraju.

8.0

Genius Luxemate i220

Pristupačna tastatura kompanije Genius, koja predstavlja tanku čiklet tastaturu, velikih i gusto raspoređenih tastera. Luxemate i220 je blago izmenjen između numeričkog i glavnog bloka, ali je period navikavanja izuzetno brz. Još jedan veoma dobar model kada govorimo o odnosu cene i performansi.

7.0

Genius Slimstar i250

Genius Slimstar i222 je klasična žičana PC tastatura, s tim što su tasteri nešto veći, a samim tim i gušći u odnosu na većinu konkurenata. Raspored je klasičan, bez ikakvih iskakanja ili dodataka. U kombinaciji sa relativno solidnom cenom, ova tastatura je pogodna za nezahtevne korisnike računara.

9.0

Cooler Master DEVASTATOR II Blue LED

Izuzetno efektna kombinacija miša i tastature po veoma povoljnoj ceni. Kvalitetna tastatura sa membranskim tasterima i specifičnim postoljem, sa robusnim tasterima prijatnim za kucanje, kao i sa plavim pozadinskim osvetljenjem koje se može isključiti. Miš je optički, maksimalne rezolucije 2000 DPI, prijatnog oblika i solidnih performansi.