Greška

Došlo je do greške.

0.0

ThermalTake Toughpower XT 775W - TPX-775M

Thermaltake Toughpower XT 775W je delimično modularno napajanje sa dosta snage uz solidnu efikasnost. Kvalitetno je napravljeno, ima dugi garantni rok od pet godina koji daje proizvođač i nudi odličan odnos cene, performansi i kvaliteta.

0.0

Cooler Master V850 - RS850-AFBAG1-EU

Kompletna Cooler Master V serija je izuzetno popularna iz prostog razloga što je to linija proizvoda kojom je kompanija htela da skrene pažnju na sebe. Unutra se nalazi proverena Seasonic elektronika koja je veoma visokog kvaliteta i pouzdanosti, a uz to je Cooler Master ova napajanja učinio i vizuelno atraktivnim. Svi modeli u ovoj linij su odlični, a V850 nam se najviše dopada, jer predstavlja svojevrsnu "zlatnu sredinu".

0.0

Seasonic X-850 850W - SS-850KM

Svi volimo Seasonic napajanja, a X-850 je izuzetan izbor za sve okorele entuzijaste, jer retko ko drugi može se sebi da ga priušti. Ovaj model ima deklarisanu snagu od 850 W, uz jednu +12V granu jačine 63A. Specifikacije mogu zavarati i ne govore sve o X-850 koji je uz to i potpuno modularan, ima sjajan Sanyo ventilator koji može da radi u hibridnom modu, a ovo je samo vrh ledenog brega...

0.0

Cooler Master GX-Lite 700W - RS700-ASABL3-EU

Kvalitetno napajanje namenjeno entuzijastima i gejmerima na budžetu, GX Lite predstavlja jako dobar izbor zahvaljujući odličnom odnosu cene i performansi. Napajanje je tiho i zadovoljiće potrebe zahtevnijih korisnika koji imaju više od jedne grafičke karte u kombinaciji sa nekim od zahtevnijih procesora.

0.0

Super Flower Golden King Platinum 550W - SF-550P14PE

Super Flower Golden King Platinum 550W je jak učesnik na tržištu koji poseduje +12V granu od čak 45.5A A, visok stepen efikasnosti što potvrđuje 80 Plus Platinum sertifikat i povrh svega minimalne oscilacije u naponu čak i pri velikim opterećenjima. Tu je i hibridni mod koji čini napajanje delimično pasivnim. Izuzetno dobar izbor i nemojte da vas zavara relativno skromna deklarisana snaga.

0.0

Fractal Design Tesla R2 800W

Tesla R2 800W je model kompanije Fractal Design koji je dobio ime po našem poznatom naučniku. Iza napajanja sa prigodnim imenom se krije izuzetno efikasan model. Ideja je da se korisnicima ponudi povoljno napajanje sa 80 Plus Platinum sertifikatom efikasnosti. Nekoliko kompromisa je moralo da nastane kao rezultat ove ambicije, ali i pored toga Tesla R2 800W predstavlja sjajan izbor za sve koje zanima vrhunski efikasan model.

0.0

Super Flower Golden King Pro 500W - SF-500P14PE

Možda ne zvuči kao "snagator", ali iza Super Flower Golden King 500W se krije ozbiljno napajanje. Naime ovo napajanje poseduje +12V granu od čak 41.5 A, visok stepen efikasnosti što potvrđuje 80 Plus Platinum sertifikat i povrh svega minimalne oscilacije u naponu čak i pri velikim opterećenjima. Tu je i hibridni mod koji čini napajanje delimično pasivnim. Potvrda koliko Super Flower veruje u ovaj model je i garantni rok od 5 godina.

0.0

Cooler Master Silent Pro Hybrid 1300W - RSD00-SPHAD3-EU

Novo hibridno napajanje iz Cooler Mastera je samo deo kompletne nove linije, a model od 1300 W karakterišu impresivne specifikacije, kvalitetno hlađenje koje je potpuno nečujno sve do određenog opterećenja, a tu je još niz drugih tehnikalija koje ga čine interesantnim za publiku dubokog džepa. Proizvođač uz ovaj model isporučuje i kontrolni panel za kućište što je dodatak koji se ne viđa često.

0.0

LC Power Silent Giant 650W Green Power - LC6650GP3 V2.3

LC Power Silent Giant 650W Green Power je napajanje dizajnirano sa budžetski orijentisanim korisnicima u vidu. Iako pripada ovom segmentu, nudi sve što bi moglo da vam zatreba za napajanje kvalitetne, pa čak i nešto zahtevnije konfiguracije. Tiho je, ima dva +12V grane (25 i 27A), veliki ventilator i bronzani 80 Plus sertifikat.

0.0

ThermalTake Smart 630W - SP-630P

Thermaltake Smart SP-630W je napajanje budžetske kategorije koje se izdvaja zbog svog stabilnog isporučenja napona, pristojne efikasnosti, tihog rada i pouzdane elektronike. Nekada proizvod ne mora da bude spektakularan da bi bio primećen. Smart SP-630 jednostavno predstavlja balansiran uređaj i to ga čini dobrim izborom.