Greška

Došlo je do greške.

9.0

Logitech Logitech MX Master

Logitech MX Master je novi "flagship" kompanije u kategoriji izvan gejming ponude, gde vladaju modeli sa "G" prefiksom. Reč je o ergonomski dizajniranom modelu sa velikim brojem mogućnosti i najboljih tehnologija koje kompanija ima u svom arsenalu. Ovaj miš je naslednik popularnog MX Revolutiona i u potpunosti ispunjava očekivanja korisnika koji preferiraju ergonomske modele.

9.0

Cooler Master Recon

Cooler Master Recon je igrački miš srednje klase, sa optičkim senzorom rezolucije 4000 dpi. Simetričan je, ima 9 programabilnih tastera, Omron mikrosvičeve, odličan softver. Solidnog je kvaliteta izrade i namenjen je kako igračima, tako i onima koji imaju natprosečne potrebe kada su miš i interakcija sa računarom u pitanju.

8.0

Logitech G303 Daedalus Apex Gaming Mouse - 910-004382

Logitech G303 Daedalus Apex koristi napredni optički senzor PMW3366 sa "Delta zero" tehnologijom koja omogućava brže reakcije i preciznije ciljanje. Istovremeno, predstavlja veoma udoban mejnstrim miš koji može odgovarati velikom broju korisnika, što ga u kombinaciji sa odnosom cene i performansi čini privlačnim izborom.

9.0

Cooler Master Cooler Master Sentinel III

Prošlo je gotovo šest godina od kada je Cooler Master ušao u svet igračkih periferija. Možemo da kažemo da je na ovom polju kompanija izuzetno uspešna i da ne čudi to što već neko vreme deluje kao da je upravo najviše fokusirana na ovaj segment tržišta. Jedan od pionira u Cooler Master ponudi je Sentinel miš, koji sada prolazi kroz treću etapu svoje evolucije.

9.0

Razer Naga

Razer Naga je igrački miš više srednje klase, sa laserskim senzorom rezolucije 8200 dpi. Ergonomski je prilagođen dešnjacima, ima 19 programabilnih tastera, uključujući mnoštvo tastera na levom boku (12). Visokog je kvaliteta izrade i namenjen je kako igračima, tako i onima koji imaju natprosečne potrebe kada su miš i interakcija sa računarom u pitanju.

9.0

Logitech G502 Proteus Core

Logitech G502 Proteus Core je vrhunski miš nove generacije, vrhunske izrade i izuzetno prepoznatljivog i nesvakidašnjeg dizajna. To ga čini odličnim izborom ne samo za igrače, već i za sve one koji na svom stolu žele nešto posebno. 11 programabilnih tastera, mogućnost regulacije mase tegićima i sposobnost primarnih tastera da izdrže čak do 20 miliona klikova samo su neki od aduta ovog miša.

10.0

Logitech G700s

Logitech G700s je bežični igrački miš više srednje klase, sa laserskim senzorom rezolucije 8200 dpi. Ergonomski je prilagođen dešnjacima, ima 10 programabilnih tastera, Hyperscroll sa dva režima rada. Visokog je kvaliteta izrade i namenjen je kako igračima, tako i onima koji imaju natprosečne potrebe kada su miš i interakcija sa računarom u pitanju.

10.0

Cooler Master Mizar

Cooler Master CM Storm Mizar je "prerušena zver", imajući u vidu da spolja deluje kao relativno običan, ergonomski oblikovan miš po uzoru na miševe 90-ih. Retro osećaj ne treba nikoga da zavara, pošto se unutra krije laserski Avago 9800 senzor rezolucije 8200 DPI, sa sedam programabilnih tastera, 128 KB memorije za smeštanje podešavanja i profila, a svakako treba spomenuti i Omron mikrosvičeve koji garantuju preko 5 miliona klikova.

9.0

Logitech G602

Izuzetno dobar i kvalitetan bežični miš namenjen prevashodno igračima koji preferiraju optičke senzore. Odlikuje se vrhunskim kvalitetom izrade, kao i odličnom ergonomijom koja ga čini podjednako upotrebljivim i u okršajima u igrama i u normalnom, običnom korišćenju.

9.0

Logitech MX Anywhere 2 - 910-004373

MX Anywhere 2 je top model mobilnog miša kompanije Logitech, koji je u stanju da radi sa čak do tri uređaja paralelno. Predstavlja odličnu bežičnu periferiju i nudi fantastičnu izradu, te kvalitetan ugođaj u radu.