Greška

Došlo je do greške.

8.0

A4Tech Bloody Sniper ZL5

Agresivno dizajniran i prilično dopadljiv, A4Tech ZL5 miš naziva Sniper je jasno usmeren prema gejmerskoj populaciji. Sa laserskim senzorom Avago A9800 maksimalne osetljivosti 8200 CPI, jasno je namenjen zahtevnijim igračima koji traže preciznost u dugim igračkim sesijama. Tu su i Omron mikroprekidači koji garantuju do 20 miliona klikova. Miš predstavlja veoma dobru kupovinu za zahtevnije igrače koji ne mogu da izdvoje veće sume novca.

8.0

A4Tech Bloody Terminator T70

Agresivno dizajniran i prilično dopadljiv, A4Tech T70 miš bombastičnog naziva "Terminator" je jasno usmeren prema gejmerskoj populaciji. Raspolaže Avago 6666 laserskim senzorom maksimalne rezolucije 4000 CPI, a tu su i Omron mikroprekidači koji garantuju do 20 miliona klikova, a tu su i Armor Boot glajderi. Sve u svemu, sasvim pristojna kupovina.

8.0

Logitech M105 (Beli)

Klasičan mejnstrim miš, solidnog i prepoznatljivog Logitech kvaliteta i dobre izrade. Raspolaže optičkim senzorom rezolucije 1000 DPI. Ima tri tastera i simetričan dizajn. Sveukupno, u kombinaciji sa solidnom cenom, predstavlja bezbednu i pouzdanu kupovinu za sve grupe nezahtevnih korisnika.

8.0

Rapoo M10 bežični optički miš (Bela)

Veoma dobar miš sa odličnim odnosom uloženog i dobijenog. Reč je o bežičnom modelu koji će samim tim biti još vredniji za određenu grupu korisnika i doneti novi kvalitet. Sam miš je korektne izrade i raspolaže optičkim senzorom maksimalne osetljivosti 1000 DPI.

9.0

Cooler Master Xornet II

Xornet II je veoma interesantan miš, sa drugačijom ergonomijom u odnosu na sve ostalo što je prisutno na tržištu. Optimizovan potpuno za claw grip, on donosi odlično iskustvo u igranju za relativno malu cenu i odlikuje se kvalitetnim Omron mikrosvičevima. U skladu sa tim i sa nevelikom cenom, zaslužuje sve preporuke našeg sajta.

8.0

Logitech M280 (Crna) - 910-004291

Logitech M280 predstavlja miša srednje klase koji podržava bežično povezivanje, tako da je reč o mobilnom mišu solidnih mogućnosti i natprosečne izrade. Radi pomoću jedne AA baterije, čije deklarisano trajanje iznosi čak 18 meseci! Koristi 2.4 GHz Wireless tehnologiju. Za razliku od mnogih mobilnih miševa, nije naročito malih površina, te nije nezgodniji za korišćenje od običnih miševa u tom smislu.

9.0

Cooler Master Alcor

Cooler Master CM Storm Alcor je dizajniran u skladu sa retro uzorima, odnosno jednostavnim miševima kakvi su nekada dominirali tržištem. Nudi veoma dobre performanse, zahvaljujući Avago 3090 optičkom senzoru, maksimalne rezolucije 4000 DPI. Tu su i sedam programabilnih tastera, 128 KB memorije za smeštanje podešavanja i profila, te Omron mikrosvičevi koji garantuju preko 5 miliona klikova, što je retkost u ovoj cenovnoj klasi.

8.0

Logitech M500

Solidan i jednostavan miš dobrih karakteristika. Prilagođen desnorukim korisnicima, raspolaže laserskim senzorom od 1000 dpi, kao i 2-way točkićem sa Hyperscroll funkcijom. Veoma dobar u svakodnevnoj upotrebi.

8.0

Logitech G302 Daedalus Prime - 910-004207

Mejnstrim igrački miš kompanije Logitech, sa optičkim senzorom maksimalne osetljivosti 4000 DPI. Raspolaže sa 6 tastera, kao i 32-bitnim ARM procesorom. Logitech je ovaj miš namenio igračima koji najviše igraju MMO naslove, ali to ne znači da nije veoma upotrebljiv i za sve ostale primene, naprotiv.

7.0

HP X3000 Red Wireless Mouse - K5D26AA

Bežični miš nevelike cene, koji će doneti solidne performanse i korektnu izradu, uz prepoznatljiv brend HP-a kojim može da se podiči. Reč je o mišu sa optičkim senzorom osetljivosti 1200 DPI, pogodnim za širok spektar svakodnevnih primena. Raspolaže sa tri tastera i u potpunosti je simetričan.