Greška

Došlo je do greške.

10999
9.0

ASUS CROSSBLADE RANGER

Asus se generalno trudi da pondi Republic of Gamers proizvod u svakoj kategoriji, ali moramo da priznamo da nismo očekivali da ćemo dobiti jedan model kao što je Crossblade Ranger za FM2+ platformu. Reč je o verovatno najbolje opremljenom modelu u ovom segmentu i Asus je na ovaj način ponudio ozbiljnog konkurenta Gigabyte-ovom G1.Sniper A88X koji smatramo najboljom pločom za APU-e.

8.0

Gigabyte GA-X99-SOC Champion

Gigabyte GA-X99-SOC Champion je matična ploča zasnovana na Intel X99 čipsetu, a dizajnirana je tako da najviše imponuje overklokerskoj populaciji i predstavlja odličan izbor za obaranje rekorda. Reč je o modelu koji poseduje sjajnu naponsku jedinicu, UEFI bios bogat opcijama, posebno iz domena OC-a, ali overklokerski pedigre nosi ograničenje u obliku redukcije broja DIMM slotova na 4 i nešto manji broj konektora i slotova generalno.

8.0

ASRock 990FX Extreme9

Napredna matična ploča iz ASRocka koja pripada višoj klasi AMD namenjenih modela. Poseduje veliki broj mogućnosti, kvalitetne komponente i nekoliko krajnje korisnih mogućnosti. U paketu se isporučuje i prednju panel sa dva USB 3.0 konektora što dodatno povećava upotrebnu vrednost. Mane ploče se ogledaju u "neispeglanom" biosu koji donekle kvari utisak.

9.0

ASUS X99-Deluxe

ASUS X99 Deluxe je fenomenalna matična ploča tajvanske kompanije koja je opremljena do grla najnovijim tehnološkim rešenjima. Bilo da govorimo o novim SATA slotovima, M.2 i SATA Express interfejsu ili Asusovim ekskluzivnim tehnologijama. Ova ploča ima sve, a poseduje i OC soket koji omogućava da se izvuče maksimum iz svih LGA2011-3 procesora.

8.0

ASRock Fatal1ty 990FX Killer

ASRock Fatal1ty 990FX Killer je jedna od boljih i naprednijih matičnih ploča za modernu AMD platformu. Reč je o AM3+ ploči koja će zadovoljiti potrebe najzahtevnijih, a pritom kao 990FX ploča spada u relativno pristupačnu kategoriju.

8.0

Gigabyte GA-X99-UD7 WiFi

Gigabyte GA-X99-UD7 je matična ploča zasnovana na Intel X99 čipsetu. Pripada standardnoj gami Gigabyte-ove ponude, ali spada među najbolje opremljene modele u okviru Gigabyte ponude zahvaljujući kvalitetnim komponentama, velikom broju konekcija, ugrađenom WiFi modulu i gomilom dodataka u okviru propratne opreme.

9.0

ASUS Asus Maximus VIII Hero

Asusov Maximus Hero je drugi najjeftiniji model nakon popularnog Ranger modela u kategoriji Intel baziranih matičnih ploča. Kao takav izaziva veliku pažnju kod korisnika koji žele da imaju "posebnu" matičnu ploču iz prestižne Republic of Gamers porodice, a koja ima ipak malo smisleniju cenu. Doduše, Hero nikako nije jeftina ploča, ali svoju cenu po mišljenju mnogih opravdava u potpunosti.