Greška

Došlo je do greške.

10999
8.0

ASRock AM1B-ITX

ASRock AM1B-ITX je vrlo mala ploča koja kompletno odgovara konceptu AM1 platforme. Minijaturne, ITX, dimenzije je ne ometaju da bude bolje opremljena nego veliki broj drugih ploča baziranih na AM1 soketu. Ova ploča je među retkima koja raspolaže sa četiri SATA konektora za šta je zaslužna implementacija dodatnog kontrolera.

0.0

ASUS A88X-Pro

Jedna od najboljih ploča koje su dostupne na tržištu za APU-e, a prvo mesto po mišljenju redakcije deli sa G1.Sniper A88X. Obe ploče se zasnivaju na istoj kontrolerskoj logici, a Asus je svoju opremio odličnim biosom, naponskom jedinicom, overklok mogućnostima itd.

8.0

ASUS Maximus VII Ranger

Asus Maximus VII Ranger je budžetska Republic of Gamers ploča koliko god to možda zvučalo kontradiktorno. Iako pripada ovoj elitnoj seriji, Asus je učinio da Ranger bude relativno pristupačan tako što je "uštedeo" na sitnicama koje većina prosečnih korisnika ne bi ni primetila. Sve ono što će gejmeri ceniti je tu, kao i sve ostale sjajne mogućnosti jedne Asus matične ploče.

9.0

MSI A88X-G45 GAMING

MSI A88X-G45 Gaming je jedna od najboljih matičnih ploča za FM2+ platformu koju možete sebi da priuštite. Imajući u vidu da FM2+ ploče i konfiguracije treba da se fokusiraju na odličan odnos cene i mogućnosti, MSI je sa svojim Gaming Series predstavnikom pogodio u sam centar. Kvalitetne komponente, veliki broj mogućnosti što naprednih što regularnih uz odličan dizajn i kvalitetnu softversku i audio podlogu čine ovaj proizvod jednim od najzaokruženijih na tržištu.

0.0

ASUS M5A97 EVO R2.0

Asus M5A97 EVO R2.0 je idealna platforma za AMD baziranu konfiguraciju gde se pazi na svaki uloženi dinar. Ploča ima veliki broj mogućnosti, odličan overklok potencijal i sjajne komponente u skladu sa Asus reputacijom.

8.0

Gigabyte Gigabyte H170-Gaming 3

Gigabyte H170-Gaming 3 je matična ploča koja je zamišljena vrlo jednostavno i predstavlja na odgovor na pitanje "Šta da radim ukoliko mi treba gejming matična ploča sa odličnim audio sistemom, atraktivnim dizajnom, Killer mrežnim kontrolerom, i kvalitetnom naponskom jedinicom, ali mi ne treba gomila PCI-Express slotova, SATA konektora itd?".

0.0

Gigabyte G1.Sniper A88X

Gigabyte G1.Sniper A88X je verovatno među najboljim pločama koje pripadaju FM2+ platformi. Ova ploča izgleda i opremljena je kao i ostali modeli Sniper serije što će reći u skladu sa svim modernim standardima. Reč je o jednoj od retkih ploča sa FM2+ soketom koja ima toliko opreme uključujući sjajan audio podsistem sa EMI štitom, pojačalom za slušalice i posebnim USB konektorom za headset-ove.

0.0

MSI AM1I

MSI AM1I je jedan pristupačnijih modela za budžetsku liniju APU-a kao što su Athlon 5350 ili Sempron 2650. U okviru miniITX formata i izuzetno niske cene ima dosta toga da ponudi. Pre svega, tu su Military Class 4 komponente sa kvalitetnim zavojnicama i kondenzatorima. Ugrađen je čak i mini PCI-Express slot, što se retko viđa u ovoj klasi. Mana može da bude ugradnja samo dva SATA konektora.

9.0

Gigabyte G1.Sniper B5

Matična ploča za sve napredne korisnike manjeg budžeta koji žele ploču bez bitnih kompromisa u odnosu na skuplje modele. Razume se, implementacija Intel B85 čipseta je uticala na manji broj mogućnosti na polju SATA konekcija, PCI-Express slotova i mogućnosti vezane za SLI i CrossFireX. Ipak, za mnoge ovo je samo nepotrebni višak koji se plaća prilikom kupovine, recimo, Z87 ili Z97 modela, a koji se nikada ne koristi.