Greška

Došlo je do greške.

10505
10507
10509
9.0

HP HP Spectre 13-v021nr

Izuzetan računar, koji istovremeno predstavlja najtanji laptop na svetu. Izrađen od aluminijuma i bakra, sa debljinom koja je u rangu najtanjih mobilnih telefona, predstavlja luksuznog pratioca u svim putešestvijama, kao i računar sposoban da odgovori na svaki poslovni izazov u pokretu.

8.0

ASUS ZenBook Flip UX360C

Odličan multifunkcionalan hibrid koji nudi čak četiri osnovna režima rada. Sve to zahvaljujući ekranu koji se može preklopiti do 360 stepeni. Osim kao standardan laptop ili hibrid, korisnik ga može koristiti u Tent ili Presentation režimu. Uz sve to, nudi odličan hardver u kombinaciji sa vrhunskim ekranom od 3200 x 1800 piksela, kao i sjajnu izradu.

10.0

ASUS G751JT-T7201H

Odličan i svestran gejming računar, koji bez problema može da posluži da odgovori na bilo koji zadatak. Prevashodno je namenjen igračima, velikog ekrana i tastature, sa snažnim hardverom koji je upotrebljiv u različitim scenarijima, kao i odličnim kvalitetom izrade koji je veoma specifičan. Igračka G serija kompanije ASUS nije bez razloga trn u oku svim konkurentima na ovom polju...

9.0

Acer Aspire Switch Alpha 12

Veoma specifičan i poseban računar; hibrid koji stiže sa sistemom vodenog hlađenja, kao i sa klasom čipova koja je namenjena uređajima koji su pozicionirani u klasu iznad po performansama. Odlična izrada, fleksibilan ekran sa ručkom uz mogućnost odvajanja ekranskog dela (u kome je smešten i hardver) od tastature, visoka rezolucija od 2160 x 1440 piksela sa 3:2 odnosom strana ekrana, SSD od 256 GB, sve to čini Acer Aspire Switch Alpha 12 veoma dobrim izborom za sve korisnike koji žele nešto više od svojih računara, a pritom žele da ih makar povremeno koriste i kao tablet i kao laptop.

9.0

Lenovo Ideapad Miix 700-12ISK

Specifičan i izuzetno privlačan 2-u-1 uređaj, prevashodno namenjen poslovnim korisnicima. Baza se od ekrana odvaja lako zahvaljujući magnetima, a tu je i prepoznatljiva Lenovo izrada koja garantuje kvalitet i pozdnost u radu. Po prvi put se šarke nalaze na sredini ekranske pozadine, umesto na donjem delu, što omogućava korišćenje u mnogo različitih modova.

9.0

HP EliteBook Folio G1

EliteBook Folio G1 uspeva u nečemu što mnogima ne polazi za rukom - da nenametljivo i bez mnogo pompe osvoji korisnika. Dok drugi pokušavaju specifičnim rešenjima ili dizajnom, HP se - barem kada je ovaj računa u pitanju - skoncentrisao da jednostavno napravi što bolji tanak i lagan računar koji neće mnogo odstupati od konvencija, ali će zbog toga biti univerzalno dopadljiv i zanimljiv

9.0

Acer Predator 15

Predator 15 je pokušaj kompanije Acer da ponudi tržištu igrački model više klase - pokušaj koji u potpunosti uspeva. Acer je svoj premium proizvod opremio vrhunskim komponentama i stoga Predator serija predstavlja izuzetno ozbiljnog takmaca bilo kom modelu bilo kog proizvođača - dokle god vam je potreban laptop visokih performansi orijentisan ka gejmingu.

9.0

ASUS Zenbook UX303LB-C4037H

ZenBook je postao sinonim za kvalitetan ultrabuk. Ovaj model, oznake UX303, dovodi stvari na još viši nivo, posebno zahvaljujući ugradnji diskretne grafike, što je zaista retkost u ovom tržišnom segmentu. U kombinaciji sa odličnom izradom i prepoznatljivim dizajnom, ZebBook UX303 je odličan ultrabuk koji može privući svakoga

9.0

Lenovo Yoga 900

Yoga je bez ikakve sumnje postala sinonim za kvalitetan hibridni uređaj, veoma uspešno objedinjujući koncepte laptopa ili ultrabuka sa tabletom. Osim tradicionalnog načina korišćenja u formi laptopa, Yoga donosi rotiranje ekrana kojim se kompletan računar jednostavno pretvara u tablet, ali zbog veoma kvalitetno odrađenih šarki, lako se može koristiti i na još nekoliko načina

10.0

Huawei MateBook

Vrhunski 2-u-1 uređaj i sjajna ulaznica u PC svet za kompaniju Huawei, koja stiže sa mobilnog tržišta. Raskošan eksterijer računara sa pravom kožom, izuzetna upotrebljivost i sjajno funkcionisanje u tablet režimu su ono što izdvaja MateBook od direktnih konkurenata na ovom polju, koji uglavnom mnogo bolje funkcionišu kao laptopovi nego kao tableti.

10504
10506
10508