Greška

Došlo je do greške.

10505
10507
10509
8.0

Acer Aspire Switch 10 E - SW3-013-10LP - NT.G0PEX.001

Veoma solidna alternativa mejnstrim 2-u-1 uređajima u vidu pristupačnog i vrlo upotrebljivog računara sa 10-inčnim ekranom, baziranog na Intel Atom platformi. Ukoliko vam treba simbioza malog laptopa i solidnog tableta, Acer Aspire Switch 10 predstavlja veoma dobar izbor, a pride stiže i sa preinstaliranim Windows operativnim sistemom.

8.0

Lenovo IdeaPad 100-15IBY

Veoma dobro osmišljen i balansiran računar, koji u ekonomičnu klasu donosi neke elemente koji su doskora bili rezervisani samo za skupe naprave - poput SSD-a. Uz Intelov četvorojezgarni procesor, solidnu izradu i dopadljiv izgled, predstavlja jedan od najboljih laptopova koje sebi možete priuštiti za neveliku sumu novca.

9.0

Lenovo IdeaPad Yoga 300-11IBR

Kvalitetan i pouzdan hibridni uređaj, koji se vrlo lako transformiše iz laptop režima u tablet režim i obrnuto. Da sve bude lepše, nije preterano skup, za razliku od brojnih sličnih rešenja. Bazira se na Intelovom četvorojezgarnom procesoru, sa hard diskom i dosta memorije, tako da nudi i dosta hardverske snage za one koji žele da na ovakvoj napravi rade i ponešto ozbiljnije.

7.0

ASUS X553MA-SX371B

Vrlo solidan i kvalitetan mejnstrim računar kompanije ASUS, izrađen da zadovolji sve prohteve prosečnog korisnika. Zahvaljujući tome, veoma upotrebljiv i pogodan za kupovinu od strane širokog spektra potencijalne publike. Bazira se na Intelovoj nezahtevnoj platformi. Uz dobru izradu za ovu klasu, postaje vrlo solidan izbor.

8.0

ASUS X453MA-WX492T

Pouzdana i veoma lepo izrađena 14-ica, za sve one kojima je potreban ekonomičan računar standardnih performansi, ali u nešto manjem, 14-inčnom formatu koji je dosta pogodniji za prenošenje. X453 će obradovati svoje vlasnike balansom dobrih performansi, kvaliteta izrade, kao i cene koja ne odstupa od onoga što se plaća za mejnstrim varijante.

8.0

HP 355 G2 - J4T00EA

HP 355 G2 predstavlja solidan i kvalitetan mejnstrim računar, baziran na AMD mobilnoj platformi. Veoma je upotrebljiv za sve nezahtevne zadatke, ali i za multimedijalne prohteve, tako da može lako da posluži i za posao i za zabavu. Zahvaljujući tome, veoma upotrebljiv i pogodan za kupovinu od strane širokog spektra potencijalne publike.

8.0

Toshiba Satellite S50-B-133

Toshiba je svoj status u segmentu laptopova zaslužila prepoznatljivošću u mejnstrim vodama, ili rečeno na nešto drugačiji način, velikim brojem pametno osmišljenih all-round mašina. Takav uređaj imamo i danas na testu. Reč je o modelu Satellite serije, oznake S50-B, sa sufiksom 133. Iza pomalo komplikovane oznake se krije mejnstrim računar podjendako upotrebljiv u najraznovrsnijim režimima primene.

7.0

ASUS F555LB-DM020D

F serija kompanije ASUS kombinuje procesor niže klase sa diskretnom grafikom, te stoga imamo na raspolaganju vrlo upotrebljivu i pristupačnu mašinu koja je podjednako sposobna da služi u poslovne svrhe, kao i u domenu multimedije. 

9.0

Lenovo Z51-70 - Core i5-5200U - 80K600GNYA

Pola centar za kućnu zabavu, pola ekonomičan radnik. Z51 spaja odličnu izradu, savršen zvuk i vizuelne efekte sa ozbiljnim skladištem i snagom koja ga pretvara u prenosivu, multimedijalnu mašinu. Opremljen ozbiljnom snagom procesora i Full HD ekranom, ovaj svestrani uređaj takođe može imati opcionu Intel RealSense 3D kameru

7.0

ASUS X553MA-XX397D

Vrlo solidan i kvalitetan mejnstrim računar kompanije ASUS, izrađen da zadovolji sve prohteve prosečnog korisnika. Zahvaljujući tome, veoma upotrebljiv i pogodan za kupovinu od strane širokog spektra potencijalne publike. Bazira se na četvorojezgarnom Pentium procesoru, a raspolaže i sa 1 TB hard diskom, kao i 4 GB radne memorije. Uz dobru izradu za ovu klasu, postaje vrlo jednostavan izbor.

10504
10506
10508