Greška

Došlo je do greške.

9.0

Cooler Master Cosmos II

Cooler Master Cosmos II je elitno kućište koje se nalazi na samom vrhu ponude matične kompanije. Napravljeno je u čast dvadesetogodišnjice Cooler Mastera i ujedno je uvelo i novu klasu među kućišta koja se zove Ultra Tower.

9.0

Cooler Master HAF XB

Cooler Master HAF XB je dizajniran tako da bude prikladan za napredne HTPC računare, koji zbog snažnih komponenata zahtevaju veliku provetrenost. Ovo odlično kućište ima zapreminu kao i klasično ATX kućište, tako da je u stanju da prihvati klasične komponente.

9.0

Fractal Design Define R2 XL

Fractal Design Define R2 XL je kućište velikih dimenzija i prostornosti što korisniku daje komfor za rad bez obzira na to koje komponente poseduje. Reč je o izuzetno kvalitetnom kućištu izrađenom od debelog čelika i zvučnom izolacijom.

8.0

Cooler Master CM Storm Stryker

Cooler Master Storm Stryker je gejming kućište specifično po svojoj perla beloj boji. U suštini predstavlja belu verziju Storm Trooper kućišta i sa njim deli praktično sve karakteristike.

10.0

Fractal Design Define R4

Fractal Design Define R4 je jedno od najboljih kućišta u svom cenovnom rangu. Izuzetno je kvalitetno napravljeno, a karakteriše ga i minimalistički dizajn. Kada se na sve to dodaju i mogućnosti, jasno je da je reč o kućištu dostojnom jedne klase iznad.

8.0

Cooler Master Storm Scout 2 White

Cooler Master Storm Scout II White je praktično identičan kao i originalna verzija, a jedina razlika se ogleda u perla beloj farbi na spoljnim stranicama. Unutrašnjost je ista kao kod "običnog" modela, tako da je samo stvar ličnih preferencija koje vam se izdanje više dopada.