Greška

Došlo je do greške.

8.0

Fractal Design Node 304

Namenjen specifično za HTPC-ove, ovo kućište udomljava mini-ITX ploče. Za svoju namenu, reč je o jednom od najsimpatičnijih kućišta na tržištu. Dobro iskorišćen prostor omogućava vlasnicima Node 304 kućišta da naprave ozbiljnu konfiguraciju uprkos malim dimenzijama.

8.0

ThermalTake Urban S31

ThermalTake Urban S31 je kućište srenje klase sa nekoliko zanimljivih rešenja u dizjanu. Stilizovano je prilično jednostavno, bez posebnih eksperimenata i kao takvo biće primamljivo poklonicima jednostavnog dizajna.

7.0

Raidmax Agusta

Raidmax Agusta je jedno od najjeftinijih kućišta sa BigTower dimenzijama. Uz ovo kućište dobijate puno toga za uloženi novac. Nažalost, nije sve divno i krasno, jer je kvalitet izrade ispod proseka, ali drugačije nije bilo moguće uklopiti u cenu.

8.0

Cooler Master N200

Cooler Master N200 je kućište orijentisano prema kupcima ograničenog budžeta. N200 je najmanji i najpristupačniji u gami, ali i pored toga nudi pristojnu količinu prostora i mogućnosti. Predstavlja dobar izbor i za HTPC mašine ukoliko vam odgovara da bude postavljeno u vertikalan položaj.

8.0

Cooler Master N400

Cooler Master N400 je nešto veći od N200, ali se suštinski radi o pripadniku iste serije, pa otud i veliki broj sličnosti. Tu je "saćast" prednji kraj koji omogućava dobru provetrenost, pristojna izrada i nadasve povoljna cena.

8.0

Raidmax BlackStorm

Raidmax BlackStorm je kućište koje karakteriše nekoliko odličnih rešenja. Od kompletnog obaranja obe stranice tako da stoje pod uglom od 180 stepeni, preko velike provetrenosti, do vađenja kaveza sa hard diskovima na šini pod uglom od 45 stepeni.

7.0

Cooler Master Silencio 450

Cooler Master Silencio 450 je kućište niže klase namenjeno korisnicima koje je opremljeno zvučnom izolacijom. Prati ga solidna, ali pretežno plastična izrada i povoljna cena.

8.0

Cooler Master Silencio 550

Cooler Master Silencio 550 je niže kućište srednje klase namenjeno korisnicima koje je opremljeno zvučnom izolacijom. Prati ga atraktivan dizajn i prilično kvalitetna izrada.

8.0

Raidmax Raptor

Raidmax Raptor se bazira na sličnoj osnovi kao i Cobra model. Ipak, za sličnu cenu nudi nešto bolji dizajn, veću funkcionalnost i bolje je opremljen. S obzirom na povoljnu cenu, nudi zaista puno i teško je naći bolje opremljeno kućište u klasi. Kompromis je nešto slabiji kvalitet materijala i završne obrade.

9.0

Fractal Design Core 3000

Fractal Design Core 3000 je najjeftiniji model u ponudi ovog proizvođača, ali je u svojoj klasi ujedno i najbolji izbor. Kvalitet materijala je izuzetnan, dizajn takođe, a tu je i praktičnost zajedno sa minimalističkim dizajnom.