Greška

Došlo je do greške.

10.0

NZXT NZXT Kraken X61

NZXT Kraken X61 je prvo AIO vodeno hlađenje sa CAM softverskom kontrolom brzine. Reč je o fantastičnom i jednom od najboljih kulera na tržištu. Baziran je na Asetek 690LC sistemu koji implementira moderne tehnologije i kvalitetne komponente rezultujući veoma niskim temperaturama čak i najzahtevnijih procesora današnjice. Postoji opcija i za monitoring putem pametnog telefona baziranog na iOS i Android platformi.

8.0

Cooler Master V8 GTS

Baziran na osnovi originalnog V8 modela, novi kuler kompanije Cooler Master nosi naziv V8 GTS. Inspiracija za dizajn je pronađena u automobilskim motorima što će se određenoj korisničkoj grupi svakako svideti. Osim avangardnog dizajna, karakterišu ga laka montaža, odlične performanse i prilagođenost svim aktuelnim platformama.

0.0

Raijintek Ereboss

Raijintek Ereboss je izuzetno popularan kuler na domaćem tržištu i to sa dobrim razlogom. U stanju je da konkuriše modelima sa gotvo dvostruko većom cenom. Istina, ne izgleda preterano atraktivno, niti je završna obrada na najvišem mogućem nivou, ali zato hladi za sve pare. Bukvalno.

0.0

ThermalTake Water 3.0 Pro

Thermaltake je proizvođač koji je odavno prisutan na polju "all-in-one" vodenih hlađenja. Mnogi se sećaju svojih početaka sa BigWater 7xx modelima koji, ruku na srce, nisu bili zatvorenog tipa kao što je to Water 3.0. Ovaj sistem se zasniva na jednom radijatoru od 120 milimetara i snažnom pumpom koja je smeštena u blok. Povoljna cena, minimum održavanja i dobar dizajn su glavni aduti ovog modela.

0.0

Raijintek Pallas

Fantastičan kuler iz Raijinteka koji je novajlija na tržištu, ali je očigledno da njihovi momci dobro znaju šta rade. Pallas izgleda odlično, a namenjen je manjim kućištima gde je svaki centimetar bitan. Ovaj tanki kuler obezbeđuje veoma niske temperature po ceni koja je znatno niža od prestižnih brendova.

0.0

Noctua NH-L9i

Noctua NH-L9i je sjajan kuler za sve HTPC i slične konfiguracije za koje se koriste manja kućišta. Idealan je za scenarije gde imate ITX ili mATX ploču u malom kućištu, ali morate da obezbedite dovoljno nisku temperaturu procesora ili jednostavno želite da smanjite buku u odnosnu na referentno hlađenje. Istina, cena nije mala, ali ukoliko vam je preskup, uvek možete da bacite pogled na Raijintek alternativu.

9.0

Cooler Master Nepton 140XL

Cooler Master Nepton 140XL je "all-in-one" vodeno hlađenje sa sjajnim performansama koje bez problema mogu da se porede sa većim Neptonom 280L. Pritom, ovaj rashladni sistem zauzima manje mesta i uz to je jeftiniji, te stoga predstavlja odličnu ponudu.

0.0

ThermalTake NiC C4

Thermaltake NiC C4 je pripadnik nove generacije vazdušnih kulera ove kompanije i predstavlja srednji model u ponudi. Ovaj kuler ima privlačnu cenu, a uz to se izdvaja po sjajno obrađenoj niklovanoj bazi, dva ventilatora i potenciometrom za podešavanje brzine ventilatora ručnim putem.

0.0

Corsair Hydro Series H110

Corsair je ostavio sjajan utisak kod novinara, ali i korisnika sa H80 i H100 vodenim hlađenjima, a Hydro Series H110 predstavlja nadogradnju odličnog koncepta. Ovo vodeno hlađenje možda nećete sastavljati deo po deo sami birajući svaku komponentu, ali zato obavlja izuzetno svoj zadatak uz minimum angažmana od strane korisnika. Ujedno, reč je o jednom od najboljih "all-in-one" vodenih hlađenja na tržištu.

0.0

Noctua NH-D14

Noctua kuler koji u fokusu ima samo jedno, a to su performanse. Ovaj džin će ohladiti praktično svaki procesor koji mu servirate, a u isto vreme će osigurati da temperatura bude razlog zašto ste udarili u zid prilikom overklok sesije. Naravno, ne govorimo o najekstremnijim uslovima već o overkloku za svaki dan. Cena je visoka, ali su i njegove mogućnosti velike.