Greška

Došlo je do greške.

8.0

Seagate SSHD Desktop 2 TB

Seagate SSHD praktično poseduje NAND memoriju kao bafer u tipičnom hard disku uzimajući najbolje od SSD-a i klasičnog hard diska odakle i nastaje SSHD kovanica. Hibridni uređaji su tu već neko vreme, ali su odskora sve prisutniji kao "jeftino" rešenje.

8.0

Western Digital Green 1TB (WD10EZRX)

Western Digital WD10EZRX predstavlja moderni hard disk iz Green porodice. Karakterišu ga niska potrošnja i veoma dobre akustične performanse. Razlog za to je u osnovi mali broj obrtaja magnetnih ploča. Wester Digital je zahvaljujući nekoliko inovativnih tehnologija omogućio solidne performanse, tako da je ovo idealan uređaj za smeštanje podataka.

8.0

Seagate Barracuda 7200.14 2TB (ST2000DM001)

Seagate Barracuda 7200.14 sa oznakom ST2000DM001 poseduje kapacitet od 2 TB, a reč je HDD-u odličnih performansi i relativno povoljne cene. Kako se njegove magnetne ploče vrte na 7200 o/min, jasno je da je namenjen kao sistemski disk. Nažalost, postavlja se pitanje koliko je to odgovorno imajući u vidu garanciju od dve godine i činjenicu da se sistemski diskovi intenzivno eksploatišu.

8.0

Western Digital Black 1 TB (WD1002FAEX)

Western Digital Black 1 TB je hard disk namenjen entuzijastima, kojima su prioritet performanse, a možda i više pouzdanost. Garantni rok od pet godina je najduži u kategoriji, a brzina pristupa je među najboljima na tržištu. Idealni su kao sistemski hard diskovi, ukoliko vam SSD ne obezbeđuje dovoljno veliki kapacitet.

8.0

Western Digital Green 3 TB (WD30EZRX)

Veliki kapacitet, mala buka, skromna potrošnja i povoljlna cena. To su aduti velikog WD30EZRX modela, koji je idealan "storage" disk. Dve godine garancije kvari utisak u odnosu na RED seriju, ali je upravo zbog toga odnos "cena po gigabajtu" kod ovog modela tako primamljiv.

8.0

Western Digital Red 3TB (WD30EFRX)

Western Digital Red WD30EFRX je hard disk kapaciteta 3 TB koji je idealan balans između Green i Black serije. Iako radi na 5400 RPM, njegove performanse su prilično dobre, poseduje podršku za NASWare, a pritom je tih i hladan. Kada se sve sabere upotrebljiv je za manje NAS uređaje, ali i kao fantastičan "storage" HDD.

9.0

Western Digital Red 2TB (WD20EFRX)

Western Digital Red WD20EFRX je hard disk kapaciteta 2 TB koji je idealan balans između Green i Black serije. Iako radi na 5400 RPM, njegove performanse su prilično dobre, poseduje podršku za NASWare, a pritom je tih i hladan. Kada se sve sabere upotrebljiv je za manje NAS uređaje, ali i kao fantastičan "storage" HDD.

8.0

Western Digital Black 2 TB (WD2002FAEX)

Western Digital Black 2 TB je hard disk namenjen entuzijastima, kojima su prioritet performanse, a možda i više pouzdanost. Garantni rok od pet godina je najduži u kategoriji, a brzina pristupa je među najboljima na tržištu. Idealni su kao sistemski hard diskovi, ukoliko vam SSD ne obezbeđuje dovoljno veliki kapacitet.