Greška

Došlo je do greške.

Testovi
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Google Pixel Watch (Video)

Google Pixel Watch (Video)

30.11.2022 00:07
Google je ove godine došao do već sedme generacije svog Pixel telefona, ali se dugo čekalo da od kompanije vidimo i prvi pametni sat pod tim brendom. Akvizicija Fitbit-a je pokrenula stvari u pravom smeru, pa je pred nama najzad Pixel Watch, Wear OS sat koji je po mnogo čemu drugačiji od onih do sada viđenih. Kako radi i može li se takmičiti sa satovima popt Galaxy Watch-a?
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Xiaomi Redmi Buds 4 Pro (Video)

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro (Video)

31.10.2022 16:05
U moru bežičnih bubica na tržištu, povremeno "nikne" i neki model koji se izdvaja u odnosu na ostale slične cene i pruža znatno više. Upravo je takav slučaj sa Xiaomi-evim Redmi Buds 4 Pro koje su praktično bez bitnih kompromisa, a uz cenu koja je značajno niža od premijum modela sličnih mogućnosti.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Samsung Galaxy Watch 5 (Video)

Samsung Galaxy Watch 5 (Video)

21.10.2022 22:41
Galaxy Watch serija od svoje četvrte generacije predstavlja verovatno najpopularniji Wear OS sat na tržištu, a ove godine nam je stigao i novi model u tri varijante - dve veličine Galaxy Watch 5 i jedna za Galaxy Watch 5 Pro. Kakve promene ovi satovi donose u odnosu na Galaxy Watch 4 i opravdavaju li očekivanja?
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Xiaomi Smart Band 7 (Video)

Xiaomi Smart Band 7 (Video)

13.09.2022 13:08
Smart Band serija pametnih narukvica kompanije Xiaomi je već generacijama izuzetno popularna među korisnicima, a u svojoj sedmoj generaciji donosi čini se veće promene u odnosu na svog prethodnika nego što je to bio slučaj. U pitanju su vredna unapređenja koja Xiaomi Smart Band 7 čine izuzetno praktičnim nosivim uređajem, ali i vrednim upgrade-om za postojeće korisnike.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Xiaomi FlipBuds Pro (Video)

Xiaomi FlipBuds Pro (Video)

12.09.2022 12:21
Xiaomi u svojoj ponudi ima bogatu selekciju true wireless slušalica, ali se njihove FlipBuds Pro izdvajaju u moru ovakvih modela činjenicom da ih pokreće Qualcomm platforma sa brojnim tehnologijama ove kompanije vezanim za zvuk.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Huawei FreeBuds Pro 2 (Video)

Huawei FreeBuds Pro 2 (Video)

09.08.2022 15:06
Premijum slušalice koje je Huawei predstavio napravljene su u saradnji sa poznatim francuskim specijalistima za audio opremu, kompanijom Devialet. Pored ozbiljnog imena, FreeBuds Pro 2 donose još mnogo toga ozbiljnog: od dizajna, preko kvaliteta zvuka do aktivnog poništavanja buke - slobodno možemo reći da su u pitanju izuzetne slušalice.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Honor Watch GS 3 (Video)

Honor Watch GS 3 (Video)

29.07.2022 09:14
Od Honor pametnih satova smo navikli da uz malo drugačiji dizajn uglavnom prate ono što se dešava u Huawei Watch GT seriji. No, nakon što je Honor prošle godine postao nezavisna kompanija, novi Honor Watch GS 3 donosi određene promene koje su možda i znak nekih novih vremena.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Bang & Olufsen Beoplay EQ i Beosound A1 2nd gen (Video)

Bang & Olufsen Beoplay EQ i Beosound A1 2nd gen (Video)

13.07.2022 12:00
Danski Bang & Olufsen je dobro poznat po svojim neobično dizajniranim audio uređajima visoke klase, ali su nam se ovog puta na testu našla dva njihova modela koja će biti zanimljiva i širem krugu korisnika. U pitanju su Beoplay EQ true wireless bubice i Beosound A1 2nd gen prenosni Bluetooth zvučnik.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Huawei Watch GT 3 Pro Titanium & Ceramic (Video)

Huawei Watch GT 3 Pro Titanium & Ceramic (Video)

21.06.2022 16:51
Nema sumnje da je Huawei Watch GT serija pametnih satova jedna od najpopularnijih na tržištu, a njena poslednja iteracija u vidu GT3 Pro Titanium & Ceramic modela predstavlja njen vrhunac i izuzetno zreo proizvod.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Haylou RT i RT2 (Video)

Haylou RT i RT2 (Video)

13.05.2022 13:42
Još jedan novitet u domaćoj ponudi pametnih satova stiže nam od kompanije Haylou u vidu dva modela iz vrlo cenovno pristupačnog segmenta - Haylou RT i Haylou RT2. Po imenu deluje kao da su u pitanju dve generacije istog sata, ali razlike postoje.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Mibro Watch X1 & Color (Video)

Mibro Watch X1 & Color (Video)

10.05.2022 22:18
Na tržištu pametnih satova sve češće viđamo nova imena, a jedno od njih - Mibro, se ovog puta našao na našem testu sa dva modela, Mibro Watch X1 i Mibro Color. U pitanju su satovi koji cenom pripadaju povoljnom segmentu, ali kvalitetom izrade podsećaju na ono što rade neka poznatija imena.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: TCL Nxtwear G (Video)

TCL Nxtwear G (Video)

27.04.2022 16:21
Godinama unazad viđamo razne koncepte pametnih naočara mahom VR i AR, ali nas je ovog puta TCL iznenadio jednim potpuno novim konceptom. U pitanju je NXTWear G, naočare koje su zapravo zamišljene kao zamena za veliki ekran, odnosno projektovane da vam daju utisak gledanja 140” ekrana sa 4m razdaljine, dakle poput nekog idealnog mesta u bioskopu, ali u potpunoj privatnosti.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Realme Buds Air 3 True Wireless (Video)

Realme Buds Air 3 True Wireless (Video)

11.04.2022 09:16
Od kompanije Realme smo već navikli na proizvode sa dobrim odnosom mogućnosti i cene, a ovoga puta nam se na testu našao i njihov novi model True Wireless slušalica čija su jača strana upravo stavke koje su najbitnije većini korisnika, a među kojima se naročito izdvaja izvanredna redukcija buke.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Xiaomi Redmi Watch 2 Lite i Redmi Smart Band Pro (Video)

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite i Redmi Smart Band Pro (Video)

15.02.2022 20:20
Ako ste u potrazi za sposobnim pametnim nosivim uređajima koji ne zahtevaju da potrošite puno novca, Xiaomi u svojoj ponudi ima dva modela koja su nam se ovom prilikom našla na testu - Redmi Watch 2 Lite pametni sat i Redmi Smart Band Pro pametnu narukvicu. Šta je sve moguće dobiti za oko 46 i 76€ i koji su kompromisi u odnosu na neke skuplje pametne satove?
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Amazfit GTR3 i GTS3 (Video)

Amazfit GTR3 i GTS3 (Video)

28.01.2022 08:18
Kompanija Amazfit je ime napravila praveći modele za druge kompanije poput Xiaomi-a, ali od prošle godine nastupaju i sa modelima pod sopstvenim brendom, od kojih su se dva najnovija ovog puta našla na našem testu. Klasični Amazfit GTR3 ili pravougaoni Amazfit GTS3 imaju dosta toga da ponude, vrlo sposoban softverski podsistem i što je domaćim kupcima takođe bitno - razumnu cenu.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Huawei Watch GT 3 (Video)

Huawei Watch GT 3 (Video)

13.01.2022 11:23
Kada je pre oko 6 meseci Huawei objavio svoj Watch 3 Pro, pomislili smo da je to možda i kraj Watch GT serije, verovatno najprodavanijih pametnih satova na domaćem tržištu. Ipak, ovih dana nam je na test ipak stigao Watch GT3, pa smo bili u prilici da ga testiramo, uporedimo sa Watch 3 Pro i ustanovimo čemu uopšte dve serije na tržištu.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Realme Buds Air 2 (Video)

Realme Buds Air 2 (Video)

13.12.2021 15:31
Ako vam se koncept bežičnih bubica dopada, ali se zbog cene niste odlučivali da sebe obradujte, možda je upravo Realme Buds Air 2 prava stvar za vas - ne samo zbog cene, već i zvuka i opcija koje ovaj model čine vrlo bliskim nekim dosta skupljim rešenjima.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Realme Watch S Pro (Video)

Realme Watch S Pro (Video)

08.12.2021 13:45
Nakon mobilnih telefona, bili smo u prilici smo da isprobamo i jedan pametni sat brenda Realme koji se ispostavio kao prijatno iznenađenje. Realme Watch S Pro po zaista odličnoj ceni donosi klasičan dizajn i dobar deo mogućnosti koje smo do sada viđali samo na satovima čak dvostruko više cene, uz softversku podršku koja ga izdvaja u odnosu na razne bezimene brendove sa nazivno dobrim specifikacijama.…
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Samsung Galaxy Watch 4 (Video)

Samsung Galaxy Watch 4 (Video)

23.11.2021 16:45
Galaxy Watch je jedan od retkih uređaja koji su ono što im ime govori - pametni sat, sa mnoštvom funkcija i aplikacija - a ne fitness tracker u formi sata. Nova generacija Galaxy Watch uređaja donela je i neke konkretne promene...
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Technics AZ60 (Video)

Technics AZ60 (Video)

10.11.2021 12:09
Među brojnim modelima bežičnih bubica na domaćem tržištu svoje predstavnike ima i legendardni japanski Technics čiji nam se AZ60 model ovog puta našao na testu. Ova kompanija sa dugom tradicijom u audio tehnici se čak i u digitalno doba drži svoje filozofije.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Apple Watch 7 (Video)

Apple Watch 7 (Video)

02.11.2021 13:21
Konačno smo u prilici da vam predstavimo Apple Watch koji je odnedavno, nakon godina iščekivanja - dostupan u Srbiji. Bićemo iskreni, potpuno drugačija ideja, drugačiji koncept, drugačija filozofija u odnosu na sve ostale pametne satove koje smo godinama imali priliku da testiramo. I da, radi samo uz iPhone, da je drugačiji, jeste...
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Nothing Ear 1 (Video)

Nothing Ear 1 (Video)

18.10.2021 10:16
Kompanija koja postoji svega godinu dana uspela je da za kratak period podigne prilično prašine svojim Nothing Ear 1 modelom bežičnih bubica. Da li je ovakva popularnost opravdana realnim kvalitetom i šta sve ove slušalice imaju da ponude, proverili smo u našoj recenziji.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: OnePlus Buds Pro (Video)

OnePlus Buds Pro (Video)

01.10.2021 13:25
U pravom moru ponude bežičnih bluetooth slušalica, OnePlus je sa svojim Buds Pro modelom uspeo da se nametne nekim svojim adutima. Pored veoma dobrog zvuka, OnePlus Buds Pro pružaju i odličnu udobnost, veoma dobru redukciju buke, korisne Zen Mode Air i OnePlus Audio ID opcije i prilično dugotrajnu bateriju. Zbog ovoga, ovom modelu dodeljujemo našu Highly Recommended nagradu.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Huawei Freebuds 4 (Video)

Huawei Freebuds 4 (Video)

03.08.2021 12:03
Već nekoliko generacija unazad, Huawei je radio prilično dobar posao na polju zvuka i true wireless bežičnih slušalica, a sada je pred nama njihov najnoviji model - Huawei Freebuds 4 koji donosi određene promene u odnosu na prethodnika, ali i jedno vrlo korisno unapređenje.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Amazfit pametni satovi - GTR 2, Neo i GTS 2 mini (Video)

Amazfit pametni satovi - GTR 2, Neo i GTS 2 mini (Video)

29.07.2021 13:53
U poslednjih nekoliko dana na našim mređama bilo je pitanja na temu: kada će recenzija Amazfit pametnih satova? I to u vreme kada smo već počeli da se bavimo njima - što bi se reklo, ušli smo u pucanj... a evo i naših impresija o čak tri modela ovog proizvođača koje nam je na test dostavio domaći distributer, kompanija Tekpoint.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Huawei Watch 3 Pro (Video)

Huawei Watch 3 Pro (Video)

13.07.2021 14:17
Kompanija Huawei izbacila je na tržište svoj novi sat koji je naslednik popularne Watch GT serije, a koji donosi bitne promene u vidu HarmonyOS 2.0 operativnog sistema, podršku za instaliranje dodatnih aplikacija, kao i novi dizajn i funkcije. U ovom prilogu saznajte kako se ovaj sat ponaša u realnoj upotrebi i šta donosi u odnosu na svoje prethodnike.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Mi Smart Band 6 (Video)

Mi Smart Band 6 (Video)

21.06.2021 17:00
Već nekoliko generacija, Xiaomi pametne narukvice predstavljaju jedan od najpopularnijih proizvoda ove kategorije, a nova šesta generacija donosi razna hardversko/softverska unapređenja zbog kojih bismo se usudili da kažemo da je ovo jedan od najboljih modela ovog tipa do sada. Xaiomi Mi Smart Band 6 je odlično osmišljena pametna narukvica koja ima puno toga da ponudi kako onima koji već koriste…
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Honor Band 6 recenzija

Honor Band 6 recenzija

28.05.2021 12:08
Honor Band 6 pametna narukvica našla se na našem testu