Greška

Došlo je do greške.

Testovi
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Huawei Watch GT 3 Pro Titanium & Ceramic (Video)

Huawei Watch GT 3 Pro Titanium & Ceramic (Video)

21.06.2022 16:51
Nema sumnje da je Huawei Watch GT serija pametnih satova jedna od najpopularnijih na tržištu, a njena poslednja iteracija u vidu GT3 Pro Titanium & Ceramic modela predstavlja njen vrhunac i izuzetno zreo proizvod.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Haylou RT i RT2 (Video)

Haylou RT i RT2 (Video)

13.05.2022 13:42
Još jedan novitet u domaćoj ponudi pametnih satova stiže nam od kompanije Haylou u vidu dva modela iz vrlo cenovno pristupačnog segmenta - Haylou RT i Haylou RT2. Po imenu deluje kao da su u pitanju dve generacije istog sata, ali razlike postoje.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Mibro Watch X1 & Color (Video)

Mibro Watch X1 & Color (Video)

10.05.2022 22:18
Na tržištu pametnih satova sve češće viđamo nova imena, a jedno od njih - Mibro, se ovog puta našao na našem testu sa dva modela, Mibro Watch X1 i Mibro Color. U pitanju su satovi koji cenom pripadaju povoljnom segmentu, ali kvalitetom izrade podsećaju na ono što rade neka poznatija imena.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: TCL Nxtwear G (Video)

TCL Nxtwear G (Video)

27.04.2022 16:21
Godinama unazad viđamo razne koncepte pametnih naočara mahom VR i AR, ali nas je ovog puta TCL iznenadio jednim potpuno novim konceptom. U pitanju je NXTWear G, naočare koje su zapravo zamišljene kao zamena za veliki ekran, odnosno projektovane da vam daju utisak gledanja 140” ekrana sa 4m razdaljine, dakle poput nekog idealnog mesta u bioskopu, ali u potpunoj privatnosti.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Realme Buds Air 3 True Wireless (Video)

Realme Buds Air 3 True Wireless (Video)

11.04.2022 09:16
Od kompanije Realme smo već navikli na proizvode sa dobrim odnosom mogućnosti i cene, a ovoga puta nam se na testu našao i njihov novi model True Wireless slušalica čija su jača strana upravo stavke koje su najbitnije većini korisnika, a među kojima se naročito izdvaja izvanredna redukcija buke.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Xiaomi Redmi Watch 2 Lite i Redmi Smart Band Pro (Video)

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite i Redmi Smart Band Pro (Video)

15.02.2022 20:20
Ako ste u potrazi za sposobnim pametnim nosivim uređajima koji ne zahtevaju da potrošite puno novca, Xiaomi u svojoj ponudi ima dva modela koja su nam se ovom prilikom našla na testu - Redmi Watch 2 Lite pametni sat i Redmi Smart Band Pro pametnu narukvicu. Šta je sve moguće dobiti za oko 46 i 76€ i koji su kompromisi u odnosu na neke skuplje pametne satove?
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Amazfit GTR3 i GTS3 (Video)

Amazfit GTR3 i GTS3 (Video)

28.01.2022 08:18
Kompanija Amazfit je ime napravila praveći modele za druge kompanije poput Xiaomi-a, ali od prošle godine nastupaju i sa modelima pod sopstvenim brendom, od kojih su se dva najnovija ovog puta našla na našem testu. Klasični Amazfit GTR3 ili pravougaoni Amazfit GTS3 imaju dosta toga da ponude, vrlo sposoban softverski podsistem i što je domaćim kupcima takođe bitno - razumnu cenu.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Huawei Watch GT 3 (Video)

Huawei Watch GT 3 (Video)

13.01.2022 11:23
Kada je pre oko 6 meseci Huawei objavio svoj Watch 3 Pro, pomislili smo da je to možda i kraj Watch GT serije, verovatno najprodavanijih pametnih satova na domaćem tržištu. Ipak, ovih dana nam je na test ipak stigao Watch GT3, pa smo bili u prilici da ga testiramo, uporedimo sa Watch 3 Pro i ustanovimo čemu uopšte dve serije na tržištu.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Realme Buds Air 2 (Video)

Realme Buds Air 2 (Video)

13.12.2021 15:31
Ako vam se koncept bežičnih bubica dopada, ali se zbog cene niste odlučivali da sebe obradujte, možda je upravo Realme Buds Air 2 prava stvar za vas - ne samo zbog cene, već i zvuka i opcija koje ovaj model čine vrlo bliskim nekim dosta skupljim rešenjima.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Realme Watch S Pro (Video)

Realme Watch S Pro (Video)

08.12.2021 13:45
Nakon mobilnih telefona, bili smo u prilici smo da isprobamo i jedan pametni sat brenda Realme koji se ispostavio kao prijatno iznenađenje. Realme Watch S Pro po zaista odličnoj ceni donosi klasičan dizajn i dobar deo mogućnosti koje smo do sada viđali samo na satovima čak dvostruko više cene, uz softversku podršku koja ga izdvaja u odnosu na razne bezimene brendove sa nazivno dobrim specifikacijama.…
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Samsung Galaxy Watch 4 (Video)

Samsung Galaxy Watch 4 (Video)

23.11.2021 16:45
Galaxy Watch je jedan od retkih uređaja koji su ono što im ime govori - pametni sat, sa mnoštvom funkcija i aplikacija - a ne fitness tracker u formi sata. Nova generacija Galaxy Watch uređaja donela je i neke konkretne promene...
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Technics AZ60 (Video)

Technics AZ60 (Video)

10.11.2021 12:09
Među brojnim modelima bežičnih bubica na domaćem tržištu svoje predstavnike ima i legendardni japanski Technics čiji nam se AZ60 model ovog puta našao na testu. Ova kompanija sa dugom tradicijom u audio tehnici se čak i u digitalno doba drži svoje filozofije.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Apple Watch 7 (Video)

Apple Watch 7 (Video)

02.11.2021 13:21
Konačno smo u prilici da vam predstavimo Apple Watch koji je odnedavno, nakon godina iščekivanja - dostupan u Srbiji. Bićemo iskreni, potpuno drugačija ideja, drugačiji koncept, drugačija filozofija u odnosu na sve ostale pametne satove koje smo godinama imali priliku da testiramo. I da, radi samo uz iPhone, da je drugačiji, jeste...
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Nothing Ear 1 (Video)

Nothing Ear 1 (Video)

18.10.2021 10:16
Kompanija koja postoji svega godinu dana uspela je da za kratak period podigne prilično prašine svojim Nothing Ear 1 modelom bežičnih bubica. Da li je ovakva popularnost opravdana realnim kvalitetom i šta sve ove slušalice imaju da ponude, proverili smo u našoj recenziji.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: OnePlus Buds Pro (Video)

OnePlus Buds Pro (Video)

01.10.2021 13:25
U pravom moru ponude bežičnih bluetooth slušalica, OnePlus je sa svojim Buds Pro modelom uspeo da se nametne nekim svojim adutima. Pored veoma dobrog zvuka, OnePlus Buds Pro pružaju i odličnu udobnost, veoma dobru redukciju buke, korisne Zen Mode Air i OnePlus Audio ID opcije i prilično dugotrajnu bateriju. Zbog ovoga, ovom modelu dodeljujemo našu Highly Recommended nagradu.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Huawei Freebuds 4 (Video)

Huawei Freebuds 4 (Video)

03.08.2021 12:03
Već nekoliko generacija unazad, Huawei je radio prilično dobar posao na polju zvuka i true wireless bežičnih slušalica, a sada je pred nama njihov najnoviji model - Huawei Freebuds 4 koji donosi određene promene u odnosu na prethodnika, ali i jedno vrlo korisno unapređenje.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Amazfit pametni satovi - GTR 2, Neo i GTS 2 mini (Video)

Amazfit pametni satovi - GTR 2, Neo i GTS 2 mini (Video)

29.07.2021 13:53
U poslednjih nekoliko dana na našim mređama bilo je pitanja na temu: kada će recenzija Amazfit pametnih satova? I to u vreme kada smo već počeli da se bavimo njima - što bi se reklo, ušli smo u pucanj... a evo i naših impresija o čak tri modela ovog proizvođača koje nam je na test dostavio domaći distributer, kompanija Tekpoint.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Huawei Watch 3 Pro (Video)

Huawei Watch 3 Pro (Video)

13.07.2021 14:17
Kompanija Huawei izbacila je na tržište svoj novi sat koji je naslednik popularne Watch GT serije, a koji donosi bitne promene u vidu HarmonyOS 2.0 operativnog sistema, podršku za instaliranje dodatnih aplikacija, kao i novi dizajn i funkcije. U ovom prilogu saznajte kako se ovaj sat ponaša u realnoj upotrebi i šta donosi u odnosu na svoje prethodnike.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Mi Smart Band 6 (Video)

Mi Smart Band 6 (Video)

21.06.2021 17:00
Već nekoliko generacija, Xiaomi pametne narukvice predstavljaju jedan od najpopularnijih proizvoda ove kategorije, a nova šesta generacija donosi razna hardversko/softverska unapređenja zbog kojih bismo se usudili da kažemo da je ovo jedan od najboljih modela ovog tipa do sada. Xaiomi Mi Smart Band 6 je odlično osmišljena pametna narukvica koja ima puno toga da ponudi kako onima koji već koriste…
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Honor Band 6 recenzija

Honor Band 6 recenzija

28.05.2021 12:08
Honor Band 6 pametna narukvica našla se na našem testu
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Huawei Fit Watch (Video)

Huawei Fit Watch (Video)

05.01.2021 13:52
Jedan od mnogih u moru fitness satova ali drži svoje mesto. Lepog i kompaktnog dizajna i sjajne izrade, sa sasvim korektnom cenom. Dolazi sa nizom funkcija koje će svakog ljubitelja ovakvih gedžeta oduševiti.
 • 5ATM vodootpornost
 • Dodatak GPS-a u odnosu na Honor Watch ES
 • Animirane vežbe i veliki broj podržanih aktivnosti
 • Nemogućnost prebacivanja muzike na sat ili povezivanja Bluetooth slušalica
 • Always on skinovi se razlikuju od onih standardnih
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Honor Watch GS Pro (Video)

Honor Watch GS Pro (Video)

23.10.2020 17:41
Novi Honor pametni sat je ove godine mnogo više od puke kopije modela matične kompanije, sa distinktnim dizajnom i karakteristikama koje su poprilično unikatne, kao i akcentom na drugu vrstu publike. Definitivno ima mesto u svojoj kategoriji.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Honor Watch ES (Video)

Honor Watch ES (Video)

16.10.2020 09:00
Gde je tačno granica između pametnog sata, fitness sata i pametne narukvice? Honor WatchES neće odgovoriti na to pitanje, ali će sigurno biti interesantan ljubiteljima nosivih uređaja koji mogu da očekuju sasvim solidne performanse po njegovoj ceni.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Razer BlackShark V2 X (Video)

Razer BlackShark V2 X (Video)

21.04.2020 14:14
Ukoliko ste u potrazi za dobrim i ne preterano skupim gejming slušalicama, obavezno uzmite u razmatranje Razer Blackshark V2 X model. Po ceni od oko 10000 dinara (oko 85e) dobijate vrlo dobar model prestižnog proizvođača. Vrlo dobar kvalitet zvuka i frekventni balans za ovaj rang, odlična izrada i udobnost u kombinaciji sa Razer dizajnom i softverskim dodacima su dovoljni razlog da ako ste gamer…
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Huawei Freebuds 4i (Video)

Huawei Freebuds 4i (Video)

15.04.2020 16:28
Huawei je postao dobro prepoznatljiv na tržištu bežičnih, Bluetooth slušalica pa tako i ovoj, 2021. godini imamo priliku da vidimo novi model po imenu FreeBuds 4i. Radi se o seriji bežičnih slušalica koja donosi optimalan balans karakteristika, mogućnosti i povoljne cene.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Honor Band 5 (Video)

Honor Band 5 (Video)

06.01.2020 15:58
Pametne narukvice koje prate fizičku aktivnost korisnika su sve popularnije i pristupačnije džepu korisnika nego što je to slučaj sa pametnim satovima. Upoznajte Honor Band 5 koji po ceni od nekih 40ak evra korisniku nudi veliki broj korisnih funkcija.
Mobile | Nosivi uređaji 0 komentara
Test: Huawei Watch GT2 42mm

Huawei Watch GT2 42mm

03.01.2020 10:31
Manja 42mm varijanta popularnog Watch GT2 sata nije ni nalik svom većem rođaku, toliko da nas je dizajn naterao da se zapitamo da li je ovaj sat trebao da se zove drugačije.
 • 9 dana autonomije baterije
 • Sve bitne fitness funkcije i najčešće korišćene aplikacije
 • Odličan dizajn
 • Nedostatak glasovnih poziva u odnosu na 46mm varijantu
 • Nemogućnost instalacije dodatnih aplikacija
Mobile | Nosivi uređaji 2 komentara
Test: Huawei Watch GT2 46mm pametni sat (Video)

Huawei Watch GT2 46mm pametni sat (Video)

04.10.2019 13:42
Naslednik veoma popularnog Watch GT-a je stigao, ovog puta sa još više funkcija i ispravljenim zamerkama svog prethodnika
 • 2 nedelje trajanja baterije
 • Always-On
 • Odlična selekcija skinova
 • Nemogućnost instaliranja dodatnih aplikacija
 • Nemogućnost odgovaranja na poruke