Greška

Došlo je do greške.

FAQ

Verujemo da mnogi naši posetioci, a to se posebno odnosi na one nove, imaju čitav niz pitanja, pa čak i nedoumica u vezi upotrebe novog Benchmark sajta - stoga smo pripremili posebne stranice na kojima možete saznati aspolutno sve vezano za lakšu i potpunu upotrebu sadržaja na stranicama našeg sajta.

Zašto se registrovati?

Registracija na sajtu je poželjna zbog samih korisnika kojima će olakšati korišćenje sajta i omogućiti im uživanje u pogodnostima koje će se vremenom uvećavati. Osnovna mogućnost koju registracija pruža jeste učešće u diskusijama, odnosno ostavljanje komentara. Privilegija registrovanog korisnika je i ta da može da se pretplati na određene teme i dobija obaveštenja o diskusijama u kojima učestvuje, da ima na raspolaganju istorijat svih svojih poruka, kao i da komunicira sa drugim članovima putem privatnih poruka. 

Na koji način je moguće učestvovati u diskusijama na Benchmark sajtu?

Na koji naèin je moguæe uèestvovati u diskusijama na Benchmark sajtu? Učešće u diskusijama, odnosno komentarisanje članaka na Benchmark sajtu omogućeno je isključivo registrovanim korisnicima

Šta nije dozvoljeno na Benchmark sajtu?

Nekulturno i neprikladno izražavanje u okviru komentara koje će rezultirati eliminisanjem neprimerenih poruka i automatskim suspendovanjem korisika bez prethodnog upozorenja.

Neprihvatljiva korisnička imena koja u sebi sadrže elemente vulgarnosti.

Neovlašćeno preuzimanje sadržaja sa Benchmark sajta na bilo koji način, uključujući i RSS feed, bez zvanične dozvole redakcije ili u obliku za koji nije dobijena saglasnost.