Greška

Došlo je do greške.

Zoe

15.06.2014 02:12 | 0 Mobile
Zoe

Zoe je deo HTC Sense interfejsa i sastoji se od dve komponente koje se međusobno dopunjavaju: Zoe Camera i Zoe Video Highlights. Ovo su dve krucijalne komponente Zoe koncepta koji je sveukupno važan element HTC Sense interfejsa.

Zoe Camera

Kada pokrenete aplikaciju za kameru u Zoe modu, dobijate umesto standardnog okidača jedan taster koji radi sve.  Kratkim pritiskom ćete napraviti jednu fotografiju, dok duži pritisak počinje da snima video i u isto vreme fotografiše u pozadini. Tokom prve tri sekunde, Zoe će zabeležiti do 20 fotografija, sve vreme snimajući video, a ako zadržite taster duže od tri sekunde, video mod će se zaključati i čak i ako pustite prst, nastaviće da snima, sve dok ga ručno ne prekinete.

Ovo vam omogućava mnogo više kreativne slobode i savršeno je za snimanje nekih akcionih događanja. Tako možete početi slikanje brzog niza fotografija, pa ako vam se dopadne kako se akcija odvija, lako možete preći u snimanje dužeg video zapisa.

Zoe Video Highlights

Zoe video Highlights je sistem uz pomoć kojeg možete na izuzetno jednostavan način da kreirate veoma atraktivne video kolaže, koji mogu brzo i efektno umesto vas da ispričaju priču o nekom vama bitnom događaju. Čim pokrenete galeriju, svaki događaj ili folder će na vrhu automatski na vrhu imati kreiran video, koji čini presek sadržaja koji se nalazi ispod njega.

Video_Highlights.jpg

Odatle možete odmah pustiti video ili ga dodatno prilagoditi vašim željama, tako što ćete tačno odabrati vizuelnu temu, video i foto sadržaj koji želite da bude njegov deo, kao i pozadinsku muziku i trajanje. Napredni algoritmi će automatski analizirati muziku koju ste izabrali i prilagoditi prelaze između kadrova tako da se uklapaju uz ritam i tempo pesme.

Tako kreiran video zatim možete veoma lako snimiti ili podeliti sa vašim prijateljima putem društvenih mreža, email-a ili HTC-ovog Zoe servisa za deljenje multimedijalnog sadržaja.

Extreme Power Saving Mode

Motion Launch

  • Povezane teme:
10104
10105
10106
10107
10108
10109