Greška

Došlo je do greške.

Završena Logitech nagradna igra: Izvučen dobitnik Logitech Z533 zvučnika!

15.11.2015 19:45 | 5 Info
Završena Logitech nagradna igra: Izvučen dobitnik Logitech Z533 zvučnika!

Jesen Logitecha na Benchmark sajtu je u punom jeku: Imamo dobitnika odličnih Logitech Z533 zvučnika!

Dragi posetioci Benchmarka,

završena je još jedna nagradna igra našeg sajta. Zahvaljujući kompaniji Logitech, u prilici smo da u smiraj 2015. godine podelimo mnoštvo lepih i zanimljivih nagrada na Benchmarku, pa je tako bilo i ovoga puta. Najsrećnijem dobitniku su pripali Logitech Z533 zvučnici. Evo i video priloga sa kompletnim izvlačenjem!

Da vas podsetimo da su Logitech Z533 zvučnici osvanuli i na našem sajtu, gde smo detaljno testirali i ispitali njihove mogućnosti. Kompletan test možete pogledati na donjem linku.

Test: Logitech Z533 2.1 multimedijalni zvučnici

Izdvojićemo zaključni deo:

Logitech je sa Z533 2.1 sistemom napravio primamljivu ponudu koja košta nešto manje od stotinu evra. Za tu cenu se dobijaju zaista kvalitetni zvučnici koje je lako preporučiti svakome kao dobar izbor za kupovinu. Dosta glasan zvuk solidnog kvaliteta, kompaktni sateliti, dobar subfoover sa ujednačenim basom. Sve to u privlačnom dizajnu, sa tek pokojim nedostatkom.

logitech_z533_2.1_multimedia_4_s.jpg

Konkretno, nije nam se dopala glossy površina na satelitima, i to što je komandni modul trajno povezan sa subwooferom. Ipak, to su sitniji nedostaci. Dopada nam se to što je ovaj multimedijalni sistem pogodan i za korišćenje sa televizorom, ali i smartfonom, tabletom i drugim uređajima jer poseduje AUX ulaz. Da sumiramo, Z533 je vrlo solidna kupovina u ovoj cenovnoj klasi, tako da smatramo da zaslužuje Benchmark nagradu.


U nagradnoj igri je učestvovalo 1527 takmičara, a najsrećniji među njima je Srđan Bošković, koji od Benchmarka dobija na dar ove odlične zvučnike, koji se mogu koristiti i na računaru, ali i u kombinaciji sa drugim uređajima koji imaju 3,5-milimetarski konektor. Čestitamo srećnom dobitniku Logitech Z533 zvučnika od srca, a svima ostalima želimo puno sreće u narednim nagradnim igrama koje ćemo uskoro organizovati!

Vaš Benchmark!

srdjanbos Novi član postova: 3
I dalje se niko ne oglasava od strane benchmarka?
srdjanbos Novi član postova: 3
ok, hvala!
dexter87 Član postova: 1560
Ako si zaista ti dobio te zvucnike kontaktirace te preko telefona ili mejla i dogovoricete se oko preuzimanja.
srdjanbos Novi član postova: 3
super, i kako ja sada da preuzmem ovu finu nagradu?

Nova Benchmark Android aplikacija

Nagradna igra: osvoji Logitech Z333 zvučnike!

  • Povezane teme: