Greška

Došlo je do greške.

Windows To Go - DataTraveler Workspace

08.07.2014 15:20 | 0 Hardver
Windows To Go - DataTraveler Workspace

Windows To Go je nova opcija Windowsa 8 koja potpuno upravlja korporativnim Windows 8 radnim prostorom pomoću butabilnog USB diska

Zahvaljujući njoj, administratori preduzeća mogu da obezbede korisnicima verziju Windowsa 8 koji reflektuje korporativni desktop namenjen samo kompanijama. Dakle, stvaranje Windows To Go diskova nije podržano od strane drugih izdanja Windows 8 sistema.

data2.jpg

Windows to Go omogućava kompanijama da obezbede potpuno korporativno okruženje tako da ljudi mogu da rade na više računara preko USB diska.

Kingston DataTravelerWorkspace USB 3.0 fleš disk je sertifikovan od strane kompanije Microsoft za korišćenje sa Windows To Go funkcionalnosti i omogućava IT administratorima da podrže nove načine rada kao što su “mobile workforce” i “bring your own PC”, omogućavajući pristup korporativnom okruženju bez kompromisa po pitanju sigurnosti.

data3.jpg

To uključuje SSD tehnologiju za postizanje visokih preformansi čitanja i upisa i niske latencije pa je fabrički konfigurisan kao fiksni disk. Pokreće se pomoću USB 3.0 ili 2.0 portova na hardveru sertifikovanom za rad na Windows 7 ili Windows 8 operativnim sistemima. DataTraveler Workspace je podržan dvogodišnjom garancijom i legendarnom Kingston pouzdanošću.  

  • Sertifikovani Windows To Go
  • SSD tehnologija na USB 3.0 disku
  • Butabilan; fabrički konfigurisan kao fiksni disk

 

Virtuelna tura - proces proizvodnje Kingston DRAM memorijskih modula

Povećajte mobilnost sa ultimativnim bežičnim saputnicima – Mobile Lite Wireless

  • Povezane teme:
10203
10205
10206
10207
10208
10209