Greška

Došlo je do greške.

Vodič za kupovinu: Budžetske konfiguracije

17.12.2013 18:50 | 0 Hardver
Vodič za kupovinu: Budžetske konfiguracije

Dolazi nova godina i verujemo da će određeni deo čitalaca želeti da se "ponovi" novim računarom za ovaj praznik. Poslednji dani pre nego što će stopa PDV-a za računare i računarske komponente biti povećana, uz potencijalne akcije domaćih prodavaca su možda najpovoljniji momenat da se obradujete novim PC-em. Mi smo napravili tri zanimljiva predloga koja će se obratiti onima sa plićim džepom, pošto verujemo da je većina nas u ovim trenucima u stisci sa novcem. Uostalom, za one sa malo ograničenja u budžeta šansa da naprave grešku je minimalna, zar ne?

Vodič za kupovinu: Budžetske konfiguracije

Nebojša Todorović

Iako uskoro možete očekivati klasičan vodič za kupovinu hardvera, koji se tradicionalno objavljuje u ovom periodu, rešili smo da napravimo još jedan tekst koji će biti nešto specijalizovaniji. Konkretno, probaćemo da vam preporučimo komponente za tri tipska PC-ja koje smatramo da bi mogli biti zanimljivi. Ovaj pristup može biti malo problematičan, jer uvek postoje brže i malo skuplje, odnosno malo jeftinije i neznatno sporije komponente, sa manje ili više mogućnosti.
 


 

Sve nam je to jasno i zato imajte u vidu da su u pitanju samo smernice koje bi mogle da vam pomognu prilikom sklapanja računara. Naravno, uvek birajte hardver na osnovu sopstvenih potreba, ali ćemo se mi potruditi da vas usmerimo na što bolji put. Odlučili smo se da teme za ove računare budu jeftina konfiguracija za igranje, nešto skuplji (ali i dalje pristupačan) gejming PC i jednostavna Office mašina. Krenimo redom...


Komentari

0 Dodaj komentar

Vodič za kupovinu hardvera, Q4 2013

Test: Intel NUC DN2820FYKH

  • Povezane teme:
10203
10205
10206
10207
10208
10209