Greška

Došlo je do greške.

Veliki giveaway: 25 godina kompanije Cooler Master

16.08.2017 13:16 | 65 Hardver
Veliki giveaway: 25 godina kompanije Cooler Master

Kompanija Cooler Master slavi 25 godina svog postojanja i malo je reći uspešnog poslovanja. Umesto da prima poklone, rešila je da rođendan na našem tržištu proslavi - poklanjanjem! Stoga smo ponosni što možemo da objavimo da je u saradnji sa Benchmarkom organizovan možda i najveći pojedinačni giveaway na ovim prostorima do sada. Mnoštvo poklona, lepih iznenađenja i korisnih stvari za vaš PC vas čeka...

Cooler Master je sjajna kompanija koja odlično posluje na domaćem tržištu, zadajući domaći zadatak i nekim naizgled daleko većim i impozantnijim imenima IT industrije. Ta kompanija slavi 25 godina svog postojanja. Mi možemo da se pohvalimo da je dobar deo tih godina, a praktično svo vreme otkad posluje u Srbiji, Cooler Master bio partner Benchmarka, sa kojim je zajedno rastao i razvijao se. To partnerstvo i izgrađeni odnosi su ne tako mali deo uspeha i Cooler Mastera kao kompanije i Benchmarka kao najvećeg domaćeg IT medija.Stoga ne treba da čudi što će upravo posetioci Benchmarka biti u prilici da dođu do jedne od mnoštva fantastičnih nagrada koje će Cooler Master podeliti uz našu asistenciju. Pogledajte šta ćete sve moći da osvojite u jednoj od najvećih giveaway akcija u Srbiji.


Nagrade

Evo šta ćemo pokloniti u svoje i u ime Cooler Mastera u ovoj velikoj giveaway akciji:


- V1000 napajanje snage 1000 W,
full modularno sa 93% efikasnosti

- 2 x Nepton 120XL AiO vodeno hlađenje, koje ćemo pokloniti zajedno sa breketom za AM4 podnožje 

- 2 x Hyper 212 LED Turbo vazdušni kuler, koji je kompatibilan sa praktično svim platformama

- Sirus C sjajne 2.2-kanalne slušalice

- Ceres 500 slušalice, sklopive i kompatibilne kako sa PC računarima, tako i sa konzolama

- QuickFire XTi mehanička tastatura sa Cherry MX Brown tasterima

- 2 x MasterKeys Lite L tastatura sa mem-haničkim tasterima koji su kombinacija membrane i mehaničkih svičeva

- 3 x Xornet II miš, odličan Claw-grip model sa kojim se CM proslavio na tržištu pristupačnih gejming miševa

- 9 x šolja, stilizovanih i sa Cooler Master logotipom

- 13 x kačketa, takođe u Cooler Master stilu

- Cooler Master MasterBox 5 kućište u MSI Dragon izdanju, sjajnog crno-crvenog dizajna sa ukrasom u vidu zmaja, svojevrsnom posvetom ljubiteljima kompanije MSI, ali i generalno odličnog dizajna koji će sa lakoćom ukrasiti svačiju sobu

 

Pravila, pravila...

Pravila su jednostavna, ali zahtevaju minimalno poznavanje onoga čime se Cooler Master bavi. Ispod ovog teksta imate anketu sa pitanjima vezanim za proizvode i delatnost ove kompanije, koju morate da popunite. Želeli smo da nagrade odu u prave ruke, kod naših forumaša, članova sjajne Benchmark zajednice. Stoga smo napravili anketu koju morate da popunite. Obavezna stavka će biti upis vašeg korisničkog imena sa foruma. Svako može popuniti anketu, ali ukoliko nema korisničkog imena iz naše forumske baze, ta osoba neće moći da osvoji nagradu. Naravno, uvek ste dobrodošli da se registrujete na forum ukoliko to do sada niste učinili.

Nije nam cilj bio da „namaknemo“ nove članove, već da ipak napravimo neku rudimentarnu selekciju kako bi ipak bila veća šansa da nagrade odu u ruke onih koji su ipak upoznati sa onim čime se Cooler Master bavi, umesto da ih stavimo u istu ravan sa onima koji ne prate ovo tržište - što bi automatski značilo da ih stavimo u podređen položaj jer je, nažalost, osoba koji su relativno informisani u vezi sa IT dešavanjima ipak manji broj.


Napomena: da biste učestvovali u anketi, morate biti stanovnik Srbije! Ukoliko živite van Srbije, vaša prijava neće biti uzimana u obzir!

Nažalost, ovo ograničenje smo morali uvesti iz razloga nemogućnosti da šaljemo uređaje van Srbije i plaćamo troškove vezane za njih, budući da ih je zaista veliki broj.Rok za popunjavanje ankete je 15. septembar!

Svima želimo puno sreće i uspeha i još jednom se zahvaljujemo kompaniji Cooler Master bez čije podrške ovaj fenomenalni giveaway ne bi bio moguć. Srećan rođendan i puno uspeha!

 

Važna napomena: umesto korisničkog imena sa YouTube-a u to polje upišite korisnicko ime sa Benchmark Foruma!!!

 

Anketa nije pronadjena!

Komentari

0 Dodaj komentar

Osvrt: 10 stvari koje morate znati o predstojećoj VR revoluciji

18 godina Benchmarka - nekad i sad (video)

10203
10205
10206
10207
10208
10209