Greška

Došlo je do greške.

Touch WakeApp & Life Image

11.01.2016 14:42 | 0 Mobile
Touch WakeApp & Life Image

Znate kako je: imate prenosni uređaj i želite brzo da dođete do aplikacije. Pa pokušavate da napipate dugme za uključivanje, otključate ekran, rotirate tablet računar da biste ispravili položaj i, konačno, pronađete aplikaciju koju želite.

 Aplikacija Acer Touch WakeApp čini da sve to bude mnogo lakše. Ona predstavlja brz i lak način za aktiviranje tablet računara iz režima mirovanja i prelazak u željenu aplikaciju. Sada jednim pokretom možete da uradite ono za šta je trebalo četiri ili više koraka.

acertools3.jpg

Da biste aktivirali tablet računar, stavite svih pet prstiju jedne šake na ekran ili koristite obe šake i stavite oba palca2 na ekran. Ekran se aktivira iz stanja mirovanja, otključava, automatski rotira u ispravan položaj i zatim otvara željenu aplikaciju. Možete čak podesiti oba poteza tako da otvaraju različite aplikacije.

 

Acer Life Image

Acer Life Image je aplikacija koja oživljava fotografije i video zapise tako što spaja vaše uspomene da bi od priča stvorila kolaž. Life Image čini više od organizovanja fotografija – ona priča priču iza vaših snimljenih uspomena. Dodajte onoliko slika i budite onoliko kreativni koliko želite!

acertools2.jpg

Slike koje uvezete uredno se ređaju pomoću nevidljive mreže i izabrane unapred podešene veličine. Ali takođe možete da promenite veličinu slika da bi bile veće ili manje. Kao i da snimite komentare, duhovite primedbe ili informacije o prikazu na fotografiji tako što ćete dodavati napomene.

Uradite šta god želite – to je vaša priča! Da li želite da dodate sliku ili video snimak dok koristite Life Image? Pomoću ugrađenog fotoaparata i kamkordera dodavanje slika direktno u kolaž je lako. Vremenska osa na strani ekrana i ugrađena funkcija pretraživanja omogućavaju brzo pronalaženje uspomena!

 

Iconia A1 je prvi tablet koji sadrži dve naše najnovije i najatraktivnije funkcije: Acer Touch WakeApp i Acer Life Image. Pogledajte video zapis o tabletu Iconia A1 da biste otkrili šta sve možete da uradite pomoću ovih zabavnih i korisnih alatki.


Encore – JOŠ!

Acer Touch Tools softver

  • Povezane teme:
10104
10105
10106
10107
10108
10109