Greška

Došlo je do greške.

Test: Trust GXT166 MMO Gaming Mouse

04.07.2014 10:38 | 0 Games
Test: Trust GXT166 MMO Gaming Mouse

Trust je poznat po svojim, ne toliko skupim, periferijama koje su ga ujedno učinile i veoma popularnim na domaćem tržištu. Pritom, ova kompanija se oduvek trudila da ima vrlo šarenu ponudu i da redovno dodaje nove modele koji su najčešće inspirisani skupim onima koje viđate kod renomiranih brendova. Ipak, Trust je rešio da uđe u celu priču nešto ozbiljnije i da se konačno okuša u segmentu skupljih proizvoda. Očekivano, tako nešto je najbolje isprobati u gejming kategoriji, a reč je o mišu koji je namenjen MMO igračima

Trust GXT166 MMO Gaming Mouse

Nebojša Todorović

Ništa manje nismo očekivali do crno-crvene kolorne šeme, koja je postala broj izbor kada su igračke periferije u pitanju. Ostavimo to po strani, već se fokusirajmo na samu sliku miša. Da li vas podseća na neki model konkretno? Da, Trust je sasvim očigledno bio inspirisan Logitechovim mišem koji ima praktično identičnu namenu. Zapravo, možda je inspiracija previše blaga reč, s obzirom da je sam dizajn praktično u potpunosti preuzet od Logitecha G600.
 


 

Ipak, u pogledu specifikacija Trust se potrudio da se čak i izdigne u odnosu na konkurenciju. Pre svega, GXT166 upošljava laserski senzor sa maksimalnim DPI podešavanjem od 16.400 umesto onog koji ćete sresti kod G600. Umesto tri profila za podešavanja možete da memorišete pet, a tu je i veći broj boja koje možete da odaberete za osvetljenje tastera. Ne treba zaboraviti ni tegiće koji omogućavaju prilagođavanje težine prema sopstvenim potrebama i još nekoliko zanimljivih mogućnosti.
 


 

Otvaranje kutije je otkrilo miš koji je smešten u crveni pliš ili neki materijal koji ima veoma slične karakteristike. Odmah možete da primetite i kutiju sa tegićima, dok se ostatak dodataka nalazi ispod.
 

 

Osim kutije sa tegovima, tu je kratka dokumentacija i minijaturni disk sa propratnim softverom. U prevodu, sve što treba da se dobije uz jedan miš.
 

 

 

 

Specifikacija:

 

Trust GXT 166 MMO Gaming Laser Mouse

Kategorija

Gaming

Senzor

Laserski

Osetljivost

200 do 16.400 DPI

Broj tastera

18

Skrol

Klasičan

Erogonomija

Za desnoruke

Memorija

Da, 5 profila

Promena osetljivosti

Podržana promena u letu

LOD

n/a

Dodatno

tegići

Dimenzije

n/a

Masa

n/a

Garancija

3 godine

Cena

6.500 dinara

Komentari

0 Dodaj komentar

Test: Asus Strix Pro Gaming Headset

Test: Kingston HyperX Cloud

10404
10405
10406
10407
10408
10409