Greška

Došlo je do greške.

Test: Toshiba 48L3433DG

02.06.2014 14:28 | 0 Multimedija

Meni, opcije

Kao što je to i običaj kod svih Smart televizora, pre nego što počnete da ga koristite morate proći kroz početni vodič za podešavanje. On se sastoji od odabira jezika, zemlje, tipa pretrage kanala i njigovog skeniranja, podešavanja WiFi mreže i na kraju unošenje podataka za prijavljivanje na Toshiba Cloud TV servise. Meni L3433 televizora je nešto drugačiji u poređenju sa modelom iz L7 serije. Ovde imamo plavu traku po sredini ekrana sa šest kategorija - Picture, Sound, Settings, Intall and Retune, Channel list i Media Browser.

Na raspolaganju stoji pet režima slike - Cinema, Game, Sports, Dynamic i Natural, među kojima po našem mišljenju Cinema pruža najbolji kvalitet. Dostupno je podešavanje kontrasta, svetline, oštrine, intenziteta boja, nivoa pozadinskog osvetljenja, stepen redukcije šuma, ušteda energije, a tu su i neka detaljnija podešavanja unutar Advanced Settings sekcije. U njoj se može podešavati intenzitet ili isključivanje dinamičkog kontrasta, temperature boja, zumiranje slike, filmski režim, ton kože, pomak boja, detaljna RGB podešavanja i HDMI True black opcija.


U podešavanjima zvuka imamo više predefinisanih ekvilajzera, uključivanja opcije dinamičkog basa, surround zvuka, podešavanja digitalnog izlaza, itd. Sekcija sa glavnim podešavanjima sadrži promenu jezika, roditeljske kontrole, tajmere, datum/vreme, isključivanje/uključivanje određenih izvora, podešavanje mreže, i još dosta korisnih opcija u Other settings sekciji.

Install and Retune je deo u kojem tražite TV kanale, a dobra stvar je to što vam televizor pri nalaženju kanala tačno pokaže koji je zaključan. DVB-C tjuner je kod nas pronašao 182 TV i radio kanala, među kojima je osnovni paket digitalnih kanala koji je potpuno besplatan kod provajdera Ikom. U listi kanala možete im menjati poziciju i promeniti im naziv, tako da veoma lako možete namestiti listu baš onako kako vama odgovara. Media Browser kategorija je predviđena za reprodukciju multimedijalnog materijala sa USB izvora, ali o tome detaljnije nešto kasnije u tekstu.


Komentari

0 Dodaj komentar

Tipovi panela i osvetljenja

Test: Samsung UHD UE65HU8500 - 4K UHD TV 3D

10304
10305
10306
10307
10308
10309